Mina döttrar, Vardagsliv

En utav mina döttrar – Nathalie

En utav mina döttrar – Nathalie

En utav mina döttrar – Nathalie – har haft ett tufft liv såsom vi tillsammans !

Jag har inte skrivit så mycket om henne i min blogg, men jag kan säga att jag är stolt över henne idag efter allt vi har gått igenom. Vi har stångats tillsammans, bråkat, varit ledsna, osams men ändå älskat varann. Vi är väldigt lika varann och därför har det krockat väldigt ofta i unga år. Jag har kämpat för denna tjej sen hon gick i mellanstadiet med allt och jagat henne på nätter och helger och då förstod hon mig inte, men idag är det en annan sak. Jag skulle kunna skriva en bok om allt vi har gått igenom.

Idag är Nathalie inne på sitt 23 år, hon har haft ett jobb på en frisersalong som hon tyvärr blev av med i dessa tider då dom inte hade råd att ha henne kvar. Hon kämpar med att få tag i ett jobb, men hur lätt är det i dagens läge ?

Hon umgås med vänner och sin i nuläget en kille som jag ännu inte har träffat.

Jag ser att hon är glad, lycklig glad i alla fall och det är jag superlycklig över. Det behöver hon 💕.

nathis

Det här säger väl allt ?

nathis

Hur gulligt är inte det här ?!

Jag önskar er all lycka och kärlek och så får ni säga vad ni vill !