Jobba hemma, Vardagsliv

Ledig men jobbar

Ledig men jobbar

Ja, idag är det en sån där dag då vissa företag låter sina anställda vara lediga då det är dagen före vår nationaldag. Vi som jobbar på kontoret är lediga idag, men då jag jobbar på en avdelning där det kan behövas hjälp jobbar jag. Sen får jag ta ut denna dag någon annan dag istället. Och den dagen är redan bestämd då jag och mamma ska på begravning nästa vecka. Mammas bror har gått bort.

ormbunke

Vår ormbunke har växt till sig och jag tycker den är så fin nu. Det gäller att vattna den varje dag då den dricker en del och slarvar man så blir bladen fort bruna

Jobbar undan

Jag jobbar hemifrån som vanligt och då det är lugnare på både telefon och mail har jag fått undan lite. Jag har tom hunnit skriva en liten inköpslista då vi inte hade bestämt vad vi skulle äta ikväll och imorgon. Det blir nån asiatisk middag ikväll med fläskkarré och ris och imorgon färsk pasta med bacon och svampsås.

To-do

Hade tänkt sitta igår och fixa med min blogg igår, men höll på med annat så den punkten finns kvar att göra. Sen har jag lite annat jag tänkt göra nu under helgen så vi får se vad man hinner med och har lust att göra.

Har jordgubbar kvar i kylen så jag ska i alla fall göra en choklad-budapestrulle med jordgubbar. Blir den bra sätter jag ut den 😉.