Jobba hemma, Naglar, Vardagsliv

Trädgårdspyssel, jobb och tillfixade naglar

Trädgårdspyssel, jobb och tillfixade naglar

Vi hade lite trädgårdspyssel igår mellan regnskurarna. Jag la ut några stenar så länge så jag kunde fylla på med jord utan att den hamnade på fel ställe. Sen ska det fixas stenar där det just nu saknas och vi har lite andra planer framför själva rabatten. Men det viktigaste var att få ner blommorna som växt inomhus och behövde få komma ut.

blommor

Jobb

Måndag och ny vecka så det var bara att sätta fart med jobbet. Klockan har gått snabbt, men den gör ju det när man har att göra och inte har tid att kolla på klockan. Ha ha !

Tillfixade naglar

Jag har hunnit vara och fixat till mina naglar också. Jag gör mina naglar i Vällingby på salong Shades. Och idag som många andra dagar så var ägarinnans lilla hund Bella där.

shades

Denna gång fick det bli en riktig sommarfärg.

naglar

Ikväll

Hundarna har fått mat och jag ska gå in och tömma diskmaskinen innan det är dags att göra middag. Det blir mycket enkelt ikväll då vi hade potatis kvar som vi kan steka. Till det får det bli falukorv och stekt potatis. Enkelt är också gott !