Köp / Testar, Vardagsliv

Jag älskar att prova

Jag älskar att prova

Som många utav er vet så älskar jag att prova saker – nytt som gammalt. Och här är jag nu igen.

Jag vet att det är många andra som också provar saker och ibland är det bra och ibland är det rent ut sagt sk…. som man köper. Men jag kommer sätta in allt jag provar och köper och också tala om ifall det är så – bra eller dåligt ! Jag går ju på allt och lockas hela tiden av saker. Ha ha  !

Häromdagen fick jag två stycken små paket. Här är det ena :

pärltavlor

Dessa handlade jag för att jag fick ett erbjudande att bara betala frakten. Jag har ju flera sådana hemma som inte är klara, men varför inte ha fler att pyssla med i höst när det är dåligt väder ?! Och denna gång köpte jag inte med motiv utan med text och mindre så att jag kan sätta in i ram och sätta upp.

Det är då små, små pärlor som man sätter på en förklistrad yta efter siffror och färg.

Jag har gjort en färdig för väldigt länge sen som vi tyvärr inte har satt upp. Vi ska “bygga” en egen ram till den då den är 1,5 meter. Och jag hittade faktiskt kort på den :

tavla

Mitt andra paket :

fransar

Jag har köpt ett nytt kit med såna där magnetiska fransar. Jag har inte provat dom än, men tänker göra det dom närmsta dagarna eller om jag får ett ryck senare. Ha ha ! Jag vet att man får klippa till dom lite på längden så att dom passar sina egna ögon, och sen måla närmast ögonfransarna med pennan och trycka dit efter nån minut. Ska bli spännande att se. För denna penna ska man tydligen kunna använda på alla slags fransar. Så om den är bra så undrar man ju om man bara kan köpa pennan eller måste köpa ett helt nytt kit ?

Besök

Igår när christer och jag satt i trädgården fick vi ett fin-besök

trollsända

En härligt blå trollslända som bara satt där och njöt i solen. Det var länge sen man såg en sån här hos oss då vi inte bor vid sjön där dom brukar synas mer. Men kul var det.

Nu är fikapausen slut och jag ska fortsätta jobba. Sitter ute på altan under tak med skinande sol utanför och blå himmel.