Jobba hemma, Vardagsliv

Man blir lite off ibland

Man blir lite off ibland

Vi har haft en jätteskön helg och tagit det lugnt och njutit av värmen.

Jag fick min Smakbox på fm och vi har hunnit att smaka några saker ur boxen. Både 2 sorters kakor som jag skrivit om, men sen också en produkt till middagen och 2 till frukosten på söndagen. Dessa tre produkter kommer i ett eget inlägg.

Hela lördagen tillbringade vi hemma och pysslade och fixade i trädgården. Självklart njöt vi av värmen också.

På söndagen efter frukost och vi gjort oss i ordning så satte vi oss i bilen och tog en tur till Vaxholm. Vi åkte nercabat och njöt och åkte bakvägen för att få njuta lite av turen. Vi var där tidigare än dom flesta så vi kunde gå runt i lugn och ro, innan vi satte oss och kopplade av en stund med lite kallt i glasen innan vi åkte hem.

Nedan följer bilder från i söndags.

vaxholm

vaxholm

vaxholm kaffe

Denna kille gick runt med en kaffe-ryggsäck och mjölk.

vaxholm

vaxholm

vaxholm

vaxholm

vaxholm

christer

Så här trött blev Christer efter några timmar i solen 😎

Måndag & Tisdag

Igår måndag jobbade jag hemma. Jag hade tre möten under dagen så dagen gick undan av en himla fart. Efter jobbet åkte jag hem till mamma och vi planerad vad vi ska äta på midsommar och vem som gör vad. Sånt här tycker vi är kul – planera, fixa, kolla, förbereda…………….

Och idag har jag varit på kontoret och jobbat och fixat lite med allt möjligt. Efter jobbet så har jag varit och inhandlat mat åt mamma och mig. Som vanligt med 2 påsar ( som blev 4 😜 ), två scanners och en inköpslista så att jag höll koll på vem som skulle ha vad.

Mamma fick sina påsar och jag åkte hem med mina påsar och har plockat in allt och tagit mig en kopp cafe macchiato.

Snart är det dax att göra middag och vi tog fram köttfärs för att göra köttfärssås och spagetti då Nathis kom hem en sväng idag på dan. Men man kan ju inte planera när det gäller dom här ungdomarna 😉. Inte stannade hon hemma för att äta utan har åkt iväg in till stan för att träffa kompisar. Inte för att vi tycker om det, men hur stoppar man det ? Vi håller oss på avstånd.