Jobba hemma, Vardagsliv

Då var det dax igen då

Då var det dax igen då

Jag höll på att skriva att det var tisdag, men det är ju faktiskt onsdag. Dagarna bara tickar fram.

Klockan är drygt halv 7 och jag har redan placerat mig ute på altanen med datorn. Varför sitta inne en stund och ta ut datorn sen ? Det är ju redan +20 grader ute. Himlen är blå och fåglarna kvittrar för fullt.

Det märks att det är sommarlov för dom som går i skolan. Ungdomar som inte har någonstans att träffas samlas lite överallt. Vi bor vid en skola och där brukar dom tom träffas och spela basket, fotboll eller bara hänga. Det gör mig absolut ingenting, om dom bara lät bli att skrika.

Då vi har solen mot vårt sovrum hela dan och har sovrummet på övervåningen är det grymt varmt. Fönstret är öppet och fläkten är på. Men när det är så tyst på natten så hörs dessa ungdomar väldigt mycket.

Dessutom fick jag kramp i min högra vad 3 gånger i natt och var tvungen att ställa mig upp på golvet och sträcka ut foten. Ha ha !

Ett knallskott sköt iväg vid drygt 1 så man bara satte sig upp i sängen.

Så hur har jag sovit i natt ? Ha ha ! Inte så mycket.

Snart öppnas min telefon och det är dax att sätta fart med dagens jobb.

Jag hoppas att det blir lite lugnare idag ! Ett lunchbad i poolen kanske ?!