Jobba hemma, Vardagsliv

Helgen är på ingång

Helgen är på ingång

Fredag idag och helgen är på ingång. Veckan har gått jättesnabbt !

Och det har varit en varm vecka, och än är den inte slut. Dessutom får man ta tillvara på värmen till på söndag för på måndag kommer det bli svalare. Det kanske tom blir så att man kan vara lite mer ute i solen, för jag vet att det är många som inte kan vara det just nu för att det varit väldigt varmt.

Jag har suttit ute hela veckan och jobbat på altan under tak, och då vi haft en hel del att göra har det inte blivit många minuter i solen under dan. Men när arbetstelefonen stängts av så har jag placerat mig i solstolen i trädgården.

Under

På kvällarna tar vi in madrasserna på stolarna. Även om vi vet att det inte ska regna under natten gör vi det för vi har en del skator som befinner sig här. Och vi vill inte behöva tvätta madrasserna på morgonen. Ha ha !

Under passar på att sätta sig på alla ! 😉

Blommor

Jag var förbi mamma igår och var då nere i hennes trädgård och plockade lite blommor. Både till henne och mig. Mycket hade redan blommat ut, men jag hittade lite i alla fall.

Pool

Jag placerade mig i poolen igår kväll och jag bjuder på denna bild även om jag har ett konstigt uttryck, men pratade med Christer samtidigt som han tog kortet. 😜

Denna “hängmatte-madrass” köpte jag för nån vecka sen på Lidl. Uppblåst på sidor och kudde och ett mjukt “nät” i botten så man ligger i vattnet.

Jag hämtade mina airpods och la mig där en stund och lyssnade på ljudbok och det var superskönt.

Hundarna fick sig både 1 och 2 dopp igår och småttingarna simmade runt lite. Under är ingen supersimmare precis och plaskar mest 😜, men då han är svart så blir han åtminstone avsvalkad och sval. Och alla springer runt i cirklar och blir pigga.

ecigg

Jag beställde för ett tag sen en ecigg. När jag fick den så laddade jag den och ingenting funkade. Jag hörde av mig till leverantören och jag skulle få en ny. Äntligen kom den igår i brevlådan så nu ska jag sätta igång med denna.

Nu är klockan snart 7 och det är dax att sätta fart och jobba.

Fredag och då innebär det att jag slutar kl 15.

 

See you 💕🌞😎