Vardagsliv

Vilken helg – men det gäller att njuta

Vilken helg – men det gäller att njuta

Jag vet att det är många som inte klarar av den här värmen som varit dom senaste dagarna. Men vilken härlig värme vi haft. Och i veckan som kommer kommer det bli betydligt svalare.

Jag har gått omkring i bikini – inne som ute hela helgen. För kläder har man inte behövt. Ha ha !

Det har inte blivit så mycket gjort heller, för så fort man gjort något så blir man svettig och då är det bara att hoppa i poolen. Och det har vi gjort också. Hundarna har fått bada och simma emellan oss. Lillan och Robbi är superduktiga på att simma, men Under är ingen simmare precis. Han plaskar för fullt och njuter inte alls. Ha ha !

pool

Madrassen har använts flitigt denna helg och är superskön och ligga i då man ligger i vattnet med kroppen.

hortensia

Trädgårdshortensian har blivit nergrävd på ett ställe där den inte får för mycket sol.

blommor

Blommar gör det för fullt nu i trädgården.

belgiska våfflor

Vi gjorde lite belgiska våfflor till lunch idag. Vi har tom lite smet kvar som vi har sparat om man vill ha en till senare ikväll och snaska på.

djungelgurka

Min djungelgurka växer som bara den och jag får gå och hjälpa den med alla spröt som kommer så att den växer runt ställningen. Dock inga gurkor än och om jag ska vara ärlig vet jag inte vart dom kommer, men dom är supersmå och ser ut som små vattenmeloner.

hundar

Efter avsvalkande dopp lägger sig killarna i skuggan och njuter. Lillan tycker inte om att ligga på gräset så hon går runt eller lägger sig i mitt knä.

Dörren till altan är stängd och ac’n är på så när man går ut så är det som att gå in i en vägg. Just nu har jag 34 grader på altanen och klockan är 17. Men jag ska njuta av varje timme tills solen går ner. Just nu sitter jag i skuggan på altanen för lite svalka.

Jag hade köpt såna där stora amerikanska blåbär och nu står det en plåt här ute på altanen med blåbärsbullar och jäser. Första gången – som vanligt – som jag gör efter detta recept så jag har inte en aning om hur dom blir. Eller hur stora dom kommer att bli då dom står på altanen och jäser i över 30 graders värme. ha ha !

Jag var tvungen att lyfta på handduken för att se hur dom såg ut. Herregud säger jag bara. Det blir ju inte några bullar utan……. jag vet inte vad haha