Jobba hemma, Vardagsliv

Så kom åska och regn i morse

Så kom åska och regn i morse

Jag vet att det är välbehövligt och jag har inget emot regnet, men åskan och blixtarna kan jag vara utan. Jag har aldrig gillat det vädret och jag vet också att det är ju faktiskt inte smällarna som är farliga. Ha ha !

Vaknade kl 4 av en ordentlig smäll ovanför huset. Täcket åkte över huvudet och jag höll handen för örat. Sen går det ju inte att somna om då man ligger där och väntar på att det ska komma en smäll till.

Eftersom jag hade försökt hålla så mycket ljud ute som möjligt var jag tvungen att fråga Christer om det regnat mycket. Ha ha ! Och det hade det och jag såg det också när jag gick ut i trädgården tillsammans med hundarna.

Det växer i trädgården

Innan vi gick och la oss igår tog jag lite kort på några saker i trädgården då det var svalare ute.

bär grönsaker

Det har sprudlat till sig ordentligt nu i trädgården med bär och grönsaker. Avocadokärnan som jag satte i jord har också växt på sig.

pelargoner

Jag fick några pelargoner av mamma som stått i hennes fönster. Jag ställde ut dom i trädgården så dom får kvälls sol och nu har dom växt på sig och blivit riktigt fina.

Bullar

Med ac’n på igår och stängda fönster och dörrar satte jag igång att baka. Provade ju ett nytt recept som var väldigt enkelt och man kan ju byta ut blåbären som jag använde mot andra bär. När jag gör det här receptet nästa gång ska jag skära dom i lite tjockare skivor.

blåbärsbullar

Men goda blev dom !

Jobb

Nu är klockan snart 7 och det är dax att börja jobba. Kaffet är uppdrucket och datorn är startad.

Vi får se vad den här dagen har att erbjuda. En vecka kvar och sen semester i 3 veckor. Det kommer kännas konstigt då jag förra året nästan inte hade någon semester utan jobbade. Christer jobbar 2 veckor till så min första vecka på semestern är jag själv.