Smakbox

Smakbox – Recensioner

Smakbox – Recensioner

Här kommer 4 recensioner från den senaste Smakboxen med temat Sommargott.

Vill du också prova smakbox som har olika boxar efter smak och tycke ?

Du får 10 % på din första box om du använder min kod : fx5kp5

Sockerfri Fruktdryck från Mer

Nyheten Mer sockerfri Passionsfrukt är en fruktdryck utan kolsyra och utan tillsatt socker. Drycken har en uppfriskande smak av passionsfrukt och mango med perfekt balans mellan syrlighet och sötma.

Recension från oss : För min del tyckte jag att den var lite “sträv” i smaken, men annars helt ok i smaken. Min man som ofta köper dricka på dagarna när han flänger och far mellan kunder tyckte den var jättegod och kommer nog att köpa denna när han stöter på den.

Smakbox - recension

Linschips från OLW

Linschips med smak av Sourcream & Onion är räfflade för att ge perfekt krispighet och mycket smak. Men dom innehåller även 13 % protein och 40 % mindre fett än vanliga potatischips.

Recension från oss : Om jag ska vara ärlig så hade jag aldrig köpt dessa chips i vanliga fall. Jag tycker inte om linser, och jag förstår att det inte skulle smaka linser om dom. Men det tar emot i alla fall. MEN, vi passade på att smaka dessa på midsommarafton när vi hade familjen här. Helt utan att tala om vad det var ! Och jag kan säga att alla blev glatt förvånade. Dom var riktigt goda och efter detta skulle jag lätt kunna köpa dessa. Krispiga, goda i smaken och man märkte att dom inte var feta alls. Och det var dessa chips som först tog slut.

Smakbox - recension

Kex med yoghurtfyllning från Belvita

Kex med fullkorn i praktiska portionsförpackningar bakade på 5 fullkorn och näringsrika ingredienser som får dig att behålla energin. Belvita har ett brett sortiment i olika varianter.

Recension från oss : Jag provade denna till frukost och en kopp kaffe, och det var inte i min smak. Den smaken jag provade var ett kex med jordgubb- och yoghurtfyllning. Det kan vara att jag inte tyckte om den pga att jag inte är så förtjust i fullkorn, men det var mycket kex i smak av fullkorn och en söt smak av fyllningen.

Smakbox - recension

Alkoholfri öl / Brooklyn Brewery

Specil Effects är Brooklyn Brewerys första alkoholfria öl. En torrhumlad lager med en tydlig maltkropp som avslutas med en fräsch beska från en rad olika humlesorter.

Recension från oss : Då jag inte dricker öl så fick min man smaka denna en varm eftermiddag. Det var inte i hans smak och han drack faktiskt inte upp den alls. Jag var tvungen att smaka lite jag med då han inte tyckte om den, och jag måste säga att det gjorde inte jag heller. Det smakade som om man smakade / drack en blomma.

Smakbox - recenstion