Jobba hemma, Vardagsliv

En typiskt svensk sommar

En typisk sommar är det idag tycker jag.

Jag var uppe tidigt och släppte ut hundarna i trädgården och gick ut i strålande sol och minimala moln på himlen som jag kunde räkna på en hand.

Efter att ha jobbat ett tag och gick ut igen så var det molnigt och inte en enda solstråle syntes.

Men nu några timmar senare så kom solen och jag tänkte gå upp och byta kläder till klänning – men då kom det en regnskur !

Ha ha ! Och medans jag skriver så slutar det att regna och solen kommer fram igen. Ha ha !

Det är väl i alla fall en typiskt svensk sommar !

Men jag skulle inte nått emot att få tillbaka lite av den värmen vi hade förra veckan. Jag går på semester nästa vecka och skulle vilja ligga i sol och pool och bara må bra och gotta mig. Men det undrar jag om man kommer att kunna göra.

Djungelgurka

Frön och sådd

Som jag skrivit i några inlägg om min djungelgurka – den växer och frodas och jag får hjälpa den så den inte sticker iväg åt alla håll och kanter utan klättrar på ställningen jag ställt i krukan. Nu börjar det komma små små minigurkor överallt på den.

För er som inte vet hur djungelgurka ser ut eller hur små dom egentligen är har jag lånat en bild på internet :

Lunch

Lunchen idag blev enkel. Men det var så länge sen jag åt det. Mamma och jag gjorde dessa när vi var på Cypern – mini tortilla med ost och skinka som man steker så osten smälter. Sen kn man skära dom i tårtbitar som jag gjort. Mamma och jag hade med oss en påse till poolen eller stranden så vi kunde ta när vi blev sugna.

Samarbete

Jag har idag smakat på en produkt som jag har fått genom ett samarbete med Buzzador. Det kommer det ett inlägg om. Sen ska jag kolla igenom mina bilder om jag har mer att recensera från Smakbox som jag inte gjort.

Måste sätta mig in lite bättre med det här med samarbeten och allt runt omkring. Det är så kul när man får hem nått att prova eller visa.