Samarbete

I samarbete med ProViva

I samarbete med ProViva

….. har jag nu testat 1 utav dom 3 nya smakerna som finns ute på marknaden.

ProViva Fruktdryck utan tillsatt socker och utan sötningsmedel. Dom är inte bara goda utan innehåller också miljarder goda bakterier och är naturligt rika på vitamin C och är magens goda vän. Perfekt till frukostbordet.

Samarbete med ProViva

Jag har smakat Ananas / Äpple / Ingefära och jag måste säga att man känner alla tre smakerna.

Då jag inte kan dricka juice direkt på morgonen av olika orsaker provade denna till frukosten, och denna funkar helt perfekt för mig. Jag kommer absolut prova dom två andra smakerna och ha hemma till frukost.

Så ett jättestor plus för denna produkt !!!!!

Bilden är lånad från mail från Buzzador

Smakerna som finns är Apelsin / Mango, Ananas / Äpple / Ingefära och Apelsin / Röd Grape.