Vardagsliv

Fredag och inte många timmar kvar till semester

Fredag och inte många timmar kvar till semester ! På måndag börjar jag min semester. 3 veckor hemester och 2 utav dom med mannen.

Det var så mysigt att gå ut i morse när jag släppte ut hundarna i trädgården. Solen sken, fåglarna kvittrade och det var lugnt ute. Vinbären växer och frodas under nätet och man kan skymta lite annan färg på vissa bär.

Semester

Vad händer då under semestern ? Ja, första veckan kommer bli totalt lugn då mannen jobbar och jag är hemma själv och kan göra vad jag vill 🤣. Bara det kommer lite mer värme så är jag nöjd. Det finns ju alltid någonting att göra, men det är alltid skönare med lite mer värme.

Men det återstår att se.

Fredag

Klockan är över 7 och jag har redan satt igång allt runtomkring med jobbet och skickat över order till vårt lager som ska skickas på måndag.

Fredagar brukar alltid vara lite lugnare då många vill jobba undan och komma hem. Och då kan jag passa på att kolla så att allt är ok inför semester och inget ligger och släpar efter.