Vardagsliv

Duracellkaninen är i farten igen

Duracellkaninen är igång igen ! 😜 Ja, jag vet att jag är knäpp, men sätter jag väl fart så fortsätter jag bara.

Igår

Då det regnade från och till hela dan igår så blev det en ganska fin sen eftermiddag. Pratade med mamma som berättade att hon blev sugen på en frozen strawberry margaritha och jag var tvungen att kolla ifall jag hade alla ingredienser hemma. Jorå, så medans sockerlagen svalnade stoppade jag in lite färska jordgubbar i frysen så dom hann bli lite hårda / frysta.

Frozen strawberry margaritha

Jag gjorde i ordning en till mig och mannen och jag satte mig i trädgården och njöt. Detta får en att tänka tillbaka på alla Cypern resor som mamma och jag har gjort. Men som nu inte blir av.

På kvällen skulle jag testa att göra Pizza bianco med färskpotatis. Den blev riktigt god och istället för att använda vanlig creme fraiche så använde jag smaksatt med Parmesan och lök. Riktigt smarrigt.

Pizza bianco med färskpotatis

Idag

I morse vaknade jag vid 6 tiden men låg kvar i sängen ett tag. Hundarna fick mat och jag fick min kaffe. Ute blåser det inte ett dugg, men det regnar från och till. Så det får bli en dag inomhus idag också.

Lillan har inte bråttom upp ur sängen

Duracellkaninen är i farten igen

Efter att ha kopplat av en stund så gick jag ut i köket. Hade planerat att plocka in disken och se till att det var undanplockat, men fick ett ryck och hämtade både Vim och Ajax och satte fart – duracellkaninen är i farten igen.

Men nu är hela köket rent från golv till tak, hundsängen tvättad – då den saknas på nedan bild – och ligger i torktumlaren.

Duracellkanin och köket är rent

Christer ska göra rent bägge ugnarna när golvet torkat och jag fortsätter in i huset i dom andra rummen tänkte jag. Då är det rent och klart och jag kan ha min semester from i morgon utan att behöva ta tag i det. Superskönt !