Semester, Vardagsliv

Har semestern börjat ?

Har semestern börjat ? Ja, egentligen har den ju det, men då jag inte kunde slutföra en sak i fredags så ska jag göra det idag. Och jag gick upp som vanligt. Inte bara för att jag skulle jobba utan för att jag ändå skulle flytta på bilen så att Christer kom ut med sin.

Efter kaffet så satte jag mig vid datorn och skulle fixa fraktsedlar som jag ska skicka till lagret, men den ville inte som den burkar. Och när jag började titta på historiken så hade jag lyckats få 6 st fraktsedlar istället för 1. Så nu sitter jag och väntar på att den avdelningen som kan hjälpa mig börjar.

Flytta ner tomatplantorna

Igår när vi gick och la oss blåste det som bara den. Och vid 01 så gick Christer upp och stängde fönstret då det var ett himla liv utanför fönstret. Jag snurrade runt i sängen en stund till och var på väg att gå upp flera gånger. Tittade på klockan vid 2.15 och sen måste jag ha somnat.

Och i morse när jag stod på altan och tittade på alla grönsaker så såg jag att jag måste flytta ner tomatplantorna som står på ett bord. Inte för att dom har gått sönder efter nattens blåst utan för att dom ska få lite mer plats och ljus. Men det får bli efter en dusch !

Jag har ju inte så bråttom idag då jag idag börjar min semester.

Rabarberkaka med toscatäcke

I helgen gjorde jag en rabarberkaka med toscatäcke. Den blev jättegod och även om jag hade i mer rabarber än receptet säger så kunde jag tom ha i ännu mer. Ska tänka på det nästa gång.

Rabarberkaka med toscatäcke

Har semestern börjat ?

Har semestern börjat ? Ja, den har väl det. Christer har åkt och jobbat – han börjar sin semester nästa vecka – och jag sitter fortfarande i morgonrock. Arbetstelefonen är avstängd och autosvar på mailen är gjord.

Jag ska bara göra det sista på jobbet innan jag ställer mig i en dusch. Vad dagen sen erbjuder får vi se. Jag städade hela undervåningen igår så när andan faller på så blir det övervåningen som inte har fått den uppmärksamhet som den brukar. Det har ju varit fint väder och då är man mer ute och då blir det lätt så.

Men nu är det ju inget solväder precis så då kan man passa på att göra sånt.