Handling, Naglar, Semester, Vardagsliv

Tisdagshandlingen med mamma

Tisdagshandlingen med mamma blev en heldag tillsammans. Och jag tror mamma var helt slut när vi väl kom hem. Det var ju bara 2:a gången sen i mars sen hon har varit utanför huset.

Naglar – Salong Shades

Innan vår tisdagshandling satte fart var jag i Vällingby på Salong Shades och fixade mina naglar. Som vanligt visste jag inte vad jag ville göra, men blått har jag inte haft på länge, så det fick det bli. Sen fick Nina fria händer och här är resultatet.

Tisdagshandling salong shades

Tisdagshandling

Jag åkte och hämtade mamma och vi körde mot Barkarby. Då det var länge sen vi gjorde denna tripp så passade vi på att ta så många butiker som vi hade lust och ork till. Mamma iförd mask och i armkrok med mig.

Vi startade på ÖoB, men därifrån kom vi ut tomhänta – otroligt nog. Ha ha !

Sen fortsatte vi “längst bort” och tog Ikea. Det blev både små burkar som jag kan ha vinbärsgelé i, nån ny visp och tyg till mina dynor i soffgruppen som jag ska sy. Ville ha lite grövre tyg och jag tror att detta blir bra.

Tisdagshandling Ikea

Mamma och jag fortsatte vår tisdagshandling och var inne på både Rusta, Systembolaget och till slut Ica Maxi.

Mamma hade lite att göra när hon kom hem med alla dessa påsar med mat, blommor, hygienartiklar, vin……. och jag vet inte allt. haha

Jag åkte hem med mina påsar som jag tog hand om och när Christer kom hem gjorde jag oss varsin Frozen Strawberry Margarita och vi satte oss i solen en stund och kopplade av. Man fick ju passa på då dom sa att det skulle regna inatt och i dag. Men det gjorde det ju inte. Ja, det kom en skur i går kväll, men inget inatt.

Väder

Tittar man ut genom fönstret just nu så här det blå himmel, men en del vita moln. Man får väl passa på att njuta just nu, för det ska ju komma ner lite regn på fm.

Väder

To-do idag

Jag har en del småpyssel att fixa med idag, men vi får se hur mycket och vad som blir gjort : jord ska köpas, grönsaker och blommor ska planteras om, tyg ska kollas och sys, stoppa in tvätt i skåpen…… lite gott och blandat med andra ord.

Men först ska jag börja med frukost.