Semester, Vardagsliv

Semestergott till mannen som börjar sin semester

Semestergott till mannen som börjar sin semester blev det idag på eftermiddagen….

Morgonen började helt underbart och jag satt länge ute med min kaffe under tiden när hundarna fick sin frukost. Solen sken, det blåste inte och det var tom varmt att sitta i morgonrocken ute.

Jag har några saker som jag vill gör under tiden när jag har semester. Både nytta men också en del saker som blivit liggande som jag tycker är kul – såsom mitt broderi, mitt tittskåp, mina pärlor………. ja, jag kan göra listan lång.

Men jag kom inte för mig någonting idag utan gick omkring och småplockade. Ha ha !

Vid 11-tiden när jag äntligen hade tagit på mig och satte mig i bilen så öppnade sig himlen och det bara vräkte ner helt plötsligt. Jag hade som tur var ett paraply i baksätet som jag kunde ta fram innan jag gick ur bilen, drog upp byxorna och gick snabbt in.

Det enda jag gick in och köpte var rostbröd och lite grädde. Ha ha ! Kanske inte låter så viktigt, men jag hade planerat att fixa lite gott tills mannen kom hem då han går på semester idag.

Sen var det bara hem och rensa räkor och fixa till min lilla överraskning.

Det låter inte som om jag gjort så mycket under dan, men jag har faktiskt jobbat en hel del också. Och jag vet att jag har semester, men är man inblandad i nått som ska ha gjorts, ska göras om ett tag så går det inte bara att inte bry sig. Jo, vissa kanske kan. Men inte jag. Så mail, telefon och Teams har gått ganska varma idag faktiskt. Ha ha !

Semestergott till mannen som börjar sin semester

Så kom mannen då hem. Han bytte om, satte sig ner och fick en tallrik framför sig med nått som jag faktiskt har längtat efter ett tag. Det som saknas på denna tallrik är löjrom, en citronskiva och en dill-kvist. Men det gick ner ändå.

Semestergott till mannen som börjar sin semester

Christer och jag åkte sen vid 3 och hämtade mamma i Sollentuna där hon varit på lunch hos Bengt tillsammans med Kjell.

Det har äntligen slutat att regna och ser lite ljusare ut ute så vi har dragit av poolöverdraget då det tryckts ner av allt regn som kom och satt igång pumpen så den får rengöra vattnet lite. Men bada blir det inget då det sjunkit rejält med vädret som varit i några dagar.