Pyssel - Pärlor, Semester, Vardagsliv

Gråmulen lördag med pyssel inne

En gråmulen lördag får bli pyssel inne idag !

Igår kväll när Christer satt och tittade på tv tog jag fram min pärltavla, satte ljudboken i örat och satte igång. Och så fort jag sätter fart så har jag svårt att sluta. Christer gick till slut och la sig och tog hundarna med sig och jag satt kvar en stund.

Gråmulen lördag

Då det är en gråmulen dag idag så får det bli lite pyssel inne. Klockan är snart halv elva och än så länge har jag inte gjort ett skvatt. Men vem bryr sig. Ha ha !

Vinbären börjar få färg och snart är det dax att plocka dessa. Får se vad som görs med dom i år. Lite bak, lite att frysa in, gelé….. ja, vi får se vad det blir.

Jag ska nog förpassa mig in i matrummet igen och fortsätta med mina pärlor en stund.