Mat - Kyckling, Semester, Vardagsliv

Har inte kunnat använda högerarmen

Jag har inte kunnat använda högerarmen sen igår em. Och sova ska vi inte prata om.

Jag kände att jag hade lite ont i armen på förmiddagen igår, men tänkte att det inte var så farligt. Så jag åkte iväg och handlade lite åt mamma och mig som vanligt då det var tisdag. Jag åkte hem med mina varor och la in dom och sen skjutsade Christer mig till mamma med mammas varor och mig.

Medans mamma plockade in sina varor satte jag fart och sopade hennes framsida och spruta medel på ogräset som vuxit upp mellan plattorna. Rabatterna på framsidan fick sig en rensning också. Det kanske inte är sånt som andra ser, men det är det första jag ser när jag kommer hem till mamma. Och nu är den delen klar.

Jag har inte kunnat använda högerarmen

När jag var klar satte sig mamma och jag på hennes altan

Solen värmde riktigt ordentligt och mamma gick in och stekte några pilgrimsmusslor åt oss som vi njöt av.

Middag – recept från Niiinis

Christer hämtade mig och då hade jag ordentligt ont i armen. Antagligen sopningen. Efter lite avkoppling på vår altan gjorde jag middag åt oss. Jag hade hittat ett recept på Niiinis sida som var Kyckling i krämig parmesansås. Den var supergod och jag tillförde faktiskt lite chilipeppar i min sås för lite styrka.

Middag

Vi har tom kyckling och sås över så idag tar vi dom resterna tillsammans med pasta.

Right now

Då jag som sagt har sovit dåligt inatt så gick jag upp vid 7. Tog mig en värktablett, en Voltaren och smörjde in armen med en gel som Christer fått när han hade värk i en muskel i armen.

Det tog ett tag, men nu kan jag lyfta armen utan att hjälpa till med vänsterarmen. Ha ha ! Men jag ska försöka ta det lite lugnt ändå – så gott jag kan.  Jag har vattnat alla blommor inne medans Christer har åkt iväg och handlat några saker som han behöver.

Jag har några saker som jag skulle vilja göra idag, men vi får se vad min arm tillåter mig att göra.