Semester, Vardagsliv

En underbar dag på Dalarö med familjen

Idag har vi haft en underbar dag på Dalarö med familjen ! Och när jag skriver familjen så menar jag min mamma, Christer då vi har hälsat på min kusin på min pappas sida. Jag har inte haft kontakt med min ena kusin på över…. 20 år, men inget är försent och nu har det hänt ! Och vi har haft en jättetrevlig dag.

Även om vi inte pratade om allt vi ville prata om så pratade vi om nutid och allt runtomkring “idag” ! Vi kommer att träffas igen och då kan vi ta igen alla år vi inte har haft tillsammans och knyta ihop allt 💕

Solen har skinit hela dan och vi satt i solen en stund innan parasollet kom fram 😎

En mycket trevlig dag ! Och vi kommer att fortsätta att ha kontakt !

Inget långt inlägg, men jag är så nöjd över dan så då tycker jag att mina bilder räcker ! 💕

Imorgon är det en ny dag och den kommer också att bjuda på en massa bilder och ny utflykt !

💕🌞 Tack Madde och Erik för en underbar dag ! 🌞💕

 

Nathis km hem en sväng och hämtade lite saker och sen så åkte hon iväg igen 😜

Kvällen är fortfarande ung, så får se vad som händer, Christer sitter och kollar på tv, och jag sätter mig nog och pärlar lite.