Semester, Vardagsliv

Idag blir det köksprojekt

Idag blir det köksprojekt

Och när jag skriver köksprojekt menar jag inte bygga, måla eller inreda. 😉 Just nu står 3,5 kg frysta vinbär och småkokar i en stor kastrull. Dom är från förra året och ska bli saft. Jag har gjort av med mycket men inte allt och måste ta reda på dom innan jag plockar årets  vinbär.

Sen har jag en massa äppelmos som jag ska göra nått med, 2 stora squash och jag har också gurka som ska bli tzatziki.

Där har ni mina köksprojekt idag 😉

Några bilder på några utav tomaterna och mina två squash som Christer och jag plockade i dag i lådan.

Christer har åkt iväg en sväng med mustangen och fick i uppdrag att köpa med sig grillkol med sig hem då vi ska grilla ikväll.

Barndomsminne

Jag måste ju bara visa en sak. Igår när Christer och jag åkte hem från stan gjorde vi några ärenden och jag blev bara så sugen på marmeladbananer. Och jag har hittat dom i en butik i Barkarby som heter Grymt godis.

Jag gick runt och kollade efter mina bananer och hittade då en annan marmelad. Både Christer och jag fick då barndomsminnen. Jag vet inte om ni i min ålder 😉 köpte dessa, men dom köpte vi i alla fall i en stång med genomskinligt papper. Och nu hittade vi dom i små bitar.

Vi var självklart tvungna att köpa dom för att smaka om dom smakade som när man var liten. Dom var jättegoda. Så dom kommer dom bli fler av i en liten skål med lock.

Barndomsminne

Denna åkte rakt in i min mun nu 😄