Pyssel - hemma, Semester, Vardagsliv

Semestern är slut och nya utmaningar och planeringar är på gång

Semestern är slut och nya utmaningar och planeringar är på gång

Semestern

Söndag idag och det är sista dagen innan allt sätter fart igen. Det är första gången på länge som jag har haft 3 veckor semester i rad. Visst har jag varit i kontakt med min kollega varje dag, men jag har inte jobbat i 8 timmar per dag.

Denna semester har varit lite annorlunda då vi varit hemma, inga bilträffar, inga stora träffar….. men så har det varit för många.

Så det har varit mycket “pysslande” hemma – både inom- och utomhus.

Det som idag blev klart är vår “gång” mellan hus och garage. Där grävdes det tidigare upp för att fiber skulle dras in och sen har vi inte bestämt vad vi skulle göra för att få till det igen. Eller om vi skulle göra någonting annat.

Christer har nu lagt tillbaka sten igen, fin sand har sopats ner mellan plattorna och min lilla rabatt i hörnan har fixats till där Magnolia och en annan blomma växer för fullt – som jag inte vet namnet på.

Semestern är slut…

Imorgon börjar jag som sagt att jobba igen. Min kollega Susanne har suttit ensam i 3 veckor – med min hjälp 😉 – och nu är det min tur att sitta själv i 2 veckor. Men jag kommer ta en sak i taget. Jag kan inte göra mer. Och det finns fortfarande säljare och konsulenter som har semester.

Nya utmaningar och planeringar på gång

Idag har jag fått en del nya utmaningar och planeringar är på gång. Jag har försökt gå in på Skatteverket för att starta upp min enskilda firma igen, men det var lite krångligt så jag har kontaktat dom för hjälp. Så har ni några tips så får ni gärna höra av er.

Nu ska gamla paper tas fram och planering är redan uppskriven på papper i dagsläget så jag inte glömmer nåt.

Bilder

Har tagit lite dåligt med bilder dom senaste dagarna p.g.a. vissa privata omständigheter. Men jag kan inte låta bli att sätta in dessa.

Risotto som jag och äldsta dottern gjort tillsammans – mest hon – med kantareller

Bild jag tog i fredags runt 00-tiden

Robbi älskar att ligga i solen och ha koll på hela trädgården