Jobba hemma, Vardagsliv

Jag har skaffat mig en fungerande mus

Jag har skaffat mig en fungerande mus ! 😀 Nog för att min gamla fungerade, men alltid lite kul med nått nytt. Och egentligen var det inte en mus som jag behövde utan jag ville ha ett nytt tangentbord då jag har haft ett som har många år på nacken. Och när jag ändå skulle köpa nytt så ville jag ha ett sånt där slimmat så det är lättare att skriva på när jag har längre naglar.

Jag har skaffat mig en fungerande mus

Jag har skaffat mig en fungerande mus

Så efter jobbet så åkte Christer och jag till NetonNet och handlade lite. Christer köpte en ny väderstation som vi kan ha inne som är lite bättre än den vi haft.

1:a dagens arbete efter semestern

Även om jag har hjälpt min kollega under semestern så har jag inte suttit framför datorn och jobbat i flera timmar.  Nu när jag sitter själv i två veckor börjar jag kl 8 – 16.30 och vi har 30 minuters lunchstängt.

Och det märktes faktiskt att jag haft semester i 3 veckor. Mina rutiner och huvudet på skaft kom inte igång förrän på em. Ha ha ! Dessutom gör jag saker dessa två veckor som jag inte brukar göra så det tog lite längre tid. Men imorgon går det nog bättre när jag väl kommit igång nu.

Jag tog med mig jobbmobilen ut några gånger och satte mig i solen 10 minuter för att andas och sen sätta fart igen. Inte för att det har varit supermycket att göra, utan för att få igång hjärnan igen. Ha ha !

Hann gå runt lite i trädgården också och kolla lite.

Så nu när hjärnan har startat så kan jag koppla av lite mer och sitta framför datorn lite mer privat. Jag har fortfarande inte fått svar från Skatteverket så den biten ska jag ta tag i. Varför jag vill ha hjälp av skatteverket kan ni läsa om här. Och har ni svaret på detta så får ni gärna lämna ett svar under detta inlägg.