Jobba hemma, Vardagsliv

Det kan ju inte alltid bli som man trott eller bestämt

Det kan ju inte alltid bli som man trott eller bestämt. Och en sån dag har jag haft idag.

Rutinerna har börjat sätta sig, men som sagt så kan det ju inte alltid bli som man bestämt. Efter att ha tagit tag i dom vanliga morgonrutinerna då jag vaknade tidigt satte jag mig vid datorn och satte igång och jobbade.

Datorn snurrade – nä, så kan man ju inte skriva 🤣 – programmen snurrade och skärmen blev vit 😡. Ok, stäng ner det programmet då och börja om. Sen att jag sitter och gör saker två veckor fram pga semestrar gör ju inte saken bättre. Det tar längre tid, jag är kontrollfreak och följer alla mina punkter jag skrivit upp och ändå funkar det inte. Herregud, vad är det som är fel ?! Loggar ut och loggar in igen på olika divisioner. Och så funkar det. Men det här gjorde ju också att det tog ännu längre tid än vad som var tänkt.

Det kan ju inte alltid bli som man trott eller bestämt

Morgonrocken fick sitta på ett tag innan jag gick in och satte på mig lite kläder. Men vad gjorde det. Det var ju bara jag hemma. Christer hade åkt till Västerås till sina föräldrar och Nathis skötte sig ju själv. Ha ha !

Planering

Skrivaren har fått jobba lite då jag har skrivit ut en del info som jag tagit fram. Nu ska här läsas och fixas till. Ska anteckna lite hur jag vill ha det så att jag har koll på allt.

Tisdags-shopping

Idag är det tisdag och jag brukar åka och handla åt mamma. Men för det första tog Christer vår bil till Västerås och jag vet att han kommer hem runt 18, och för det andra har jag ett litet meeting kl 18 som jag ska ta först.

Kan vara skönt att komma ut en sväng senare också när man suttit inne hela dan. Röra på sig och dessutom är det då färre människor i butikerna. Och mycket skönare att handla då.

Resten av veckan

Vi har väl inget speciellt planerat resten av veckan. Ja, Christer har ju fortfarande semester och jag jobbar, men inget annat.  Michis har ju varit här också och igår fick jag tom serverad lunch då hon och Christer fixade till den medans jag jobbade. Riktigt lyxigt. Ha ha !