Frön och sådd, Jobba hemma, Vardagsliv

När man har en sån där överskottsenergi

När man har en sån där överskottsenergi

När man har en sån där överskottsenergi …och inte riktigt vet vad man ska börja med. Där är jag nu ! Känns som om jag suttit under dagen när jag jobbat och tänkt på saker som jag vill / ska göra. Sen när jag väl slutar jobba så börjar jag med allt lite överallt. Ha ha !

4:e arbetsdagen efter semestern och ingen dag har varit sig lik. Men så är i och för sig mitt jobb och det är det som är kul. Idag har jag gjort ännu flera saker som jag inte har gjort förut. Det är ännu roligare. Man lär sig nått nytt varenda gång. Jag är ju som jag är och vill verkligen veta saker i detalj och inte bara “göra”, och det är lite svårt just nu då det är många arbetskollegor som fortfarande är på semester. Men jag är duktig på att forska fram saker – tycker jag i alla fall.

En sak som också är viktig i mitt jobb är “återkoppling”. Och när man får tillbaka “Tack, du gör ett jättebra jobb” fast det bara kanske var en liten återkoppling på sms så blir man glad. Det är alltid härligt med lite ros och inte bara ris när nån ringer och inte fått sin leverans och är besviken. Jag ska också börja att rosa lite mer till våra konsulenter som kämpar därute och får ris av butiker fast det inte är deras fel när något hänt. Men det är ju så – det är dom som butikerna träffar och då blir det dom som får utskällning fast det är någon annans fel.

Dagen

Min arbetsdag har varit ganska hyfsad med arbete hela tiden. Det går upp och ner med telefonsamtalen då det mest ringer på förmiddagarna och just nu sitter jag samtidigt och för över order till vårt lager i Helsingborg. Men det har funkat.

På förmiddagen var det ganska fint väder och jag tog med mig arbetstelefonen med mig ner när jag tog en fikapaus ifall det ringde. Ibland fick man springa upp igen och ibland kunde man hjälpa någon via telefonen utan dator när jag stod och tryckte på kaffemaskinen.

Hann med några kort i trädgården också när det vara fint väder.

Jag har lite att göra i helgen då min två vinbärsbuskar nu är överfyllda med bär och dom har mognat.

Jag har tidigare visat min solros som jag lyckats att få upp genom frön. Nu har den andra blomman slagit ut och det är rätt kul att dom ser olika ut fast dom är från samma fröpåse

På 1:a bilden är den som slog ut först och på den 2:a bilden är den som slagit ut idag.

Sen började det regna på sena eftermiddagen och det var inte klokt vad det regnade. Det fullkomligt vräkte ner och det regnar fortfarande ute fast mer normalt.

När man har en sån där överskottsenergi

Så kom vi då till den där överskottsenergin !

Arbetstelefonen stängdes av 16.30 och jag satte mig och tittade runt lite på sociala medier i lugn och ro. Sen slog den till 😜 “just det” !

Jag började fixa i arbetsrummet där jag sitter hemma och jobbar – började plocka undan lite saker som inte hörde hemma där, gick in i sovrummet och lämnade en sak och så började jag där, gick tillbaka till arbetsrummet och började sortera lite papper jag skrivit ut i högar vad som kan kastas, ska kollas……

Christer stod för maten och ville ha blodpudding, lingonsylt och stekt fläsk och vi käkade lite.

När jag var klar med det gick jag upp till datorn en stund, tog ner några papper som jag ska fixa med och nu hamnade jag här framför datorn igen. Ha ha !

Hur ska den här kvällen sluta ? Men det är lika bra att fortsätta när man har ångan uppe.

Blev ett lite längre, knäppare inlägg, men ni som inte känner mig privat kanske förstår nu hur jag är…… tycker om att ha många saker i luften på en gång och älskar att ha nått att göra hela tiden.

Nu är det dax att gå ner och ta hand om högen med papper som jag tog ner som jag ska ta hand om.

Ha en bäst kväll !

Och du………. lämna gärna en kommentar så jag vet att du läst eller bara för att säga hej ! 💕