Jobba hemma, Vardagsliv

Utlands- och Cravingpaket

Utlands- och Cravingpaket ! Vem tycker inte om att få paket ? Även om det är du själv som betalar. Utlandspaketet hade jag nästan glömt och då blir det extra kul

Utlandspaket

För ett tag sedan fick jag erbjudande – som många får via facebook – om att beställa tavlor. Och då menar jag tavlor man gör själv. Antingen med pärlor som jag just nu gör, men också där man målar efter siffror.

Det där med att måla efter siffror låter superenkelt, men det är väldigt små – kan vara beroende på vad man beställer – ytor man ska måla efter.

Och självklart kunde jag inte låta bli att beställa. Och det blev visst 5 st 😜. 3 med pärlor och 2 med penslar.

Utlands- och cravingpaket

Men nu har jag ju att göra i höst när det är tråkigt väder och man är mer inne än nu. Jag måste ju först bli klar med min stora tavla jag håller på med.

Cravingpaket

Ni som har läst min blogg tidigare eller känner mig har säkert sett att jag vid flertalet gånger skrivit om att jag letar och saknar min jordnötssmör. Ett jordnötssmör som fanns på butiker tidigare. Sen började det försvinna på “mindre” butiker och till slut på dom större.

Jag har letat på nätet och i söndags hittade jag det på en hemsida som heter Delitea.se

Handlar man för över 400,- så är det fraktfritt och man kan få det levererat till dörren. Helt superduper.

Jag gick in och beställde och Christer sa till mig att titta om dom har “riktig lönnsirap” så beställer vi det på en gång. Sagt och gjort.

Bekräftelse på mailen på söndag och på måndag eftermiddag fick jag sms om att min paket var packat och på väg med bil. Och så kunde jag följa hela vägen hem på en länk. Leverans mellan 17-22. Och man kan välja om dom ska ställa det utanför dörren.

Utlands- och cravinpaket

Så nu är både mina Utlands- och Cravingpaket inplockade för senare framtagning.

Tisdag = tisdagshandling

Idag är det tisdag och det innebär tisdagshandling till mamma och mig.

Jag har hittat 2 goda recept till fredag och lördag och ska titta i frysen vad som mer finns som vi kan äta tisdag – torsdag.

Nathis har åkt iväg och träffat kompisar och “han med stort M” som jag brukar busa med Nathis och säga. Ha ha ! Hon kommer även att sova hos honom ikväll och kommer hem en sväng imorgon igen.

Min lunch idag är snart slut och jag ska sätta igång och jobba lite till.

Sen blir det som sagt lite handling och sen har jag en hel del privata saker att göra framför datorn. Men det är bara roliga saker.

Tjingeling så länge 🌞