Jobba hemma, Mina döttrar, Vardagsliv

Här har det varit några intensiva dagar

Här har det varit några intensiva dagar. Och då både när det gäller på arbetsfronten och privat.

Det har varit en hel del på arbetet som tagit mycket tid. Och det har gjort att jag suttit längre än vad jag ska. Dessutom har man då lagt det privata åt sidan.

Men nu är min kollega tillbaka från semester och man kan jobba “som folk” igen. Det gör faktiskt en stor skillnad att vara 2 och inte själv. Och det har märkts idag.

Här har det varit några intensiva dagar

När det gäller den privata delen så har jag då fått lägga den lite åt sidan. Men när helgen kom kände jag att jag var tvungen att ta tag i den. Både när det gällde mig själv och familjen.

Pga vissa omständigheter så har vi haft min äldsta dotter här hemma i helgen. Och igår kom hennes äldsta son hit då han varit på landet med sin pappa.

Bilderna nedan är bara ett urplock om helgen. När man ser dom så kanske man tänker “det där ser väl inte så intensivt ut”, men det ligger mer bakom.

Dessutom i helgen så lyckades jag med att bla låsa mitt BankID. Idag måste man ju signera väldigt mycket med BankID så jag fick åka iväg idag vid lunchtid och skaffa mig ett nytt. Jag har ju bara laddat ner det på min mobil så då kan man inte ordna det själv. Så jag fick legitimera mig på banken och så fick jag ett nytt.

Så när jag nu fått det så har jag varit inne och legitimerat mig på flera olika saker som jag har väntat på.

Jag har en hel del att fixa nu när jag bla kommer åt min mail, BankID och annat så ikväll blir det en datorkväll.

Men först en fruktansvärt enkel middag som kommer att bestå av varma mackor.