Jobba hemma, Vardagsliv

Crazy lady med tävling och erbjudande

Crazy lady med  tävling och erbjudande. Jag börjar med crazy lady först ! 🤣

Det är mycket som är på gång, mycket som jag vill göra, sätta fart med, slutföra….. ja, allt på en gång. Men det är väl jag i ett nötskal. Jag älskar att ha mycket omkring mig, många bollar i luften samtidigt….

crazy lady med tävling och erbjudande

 

När jag vet att jag har positiva saker runt mig som jag har framför mig så vill jag sätta fart på en gång. Skriver ner saker jag ska göra, planerar framåt och så hoppas jag på ett härligt resultat.

Jag har ringt samtal åt mig och mamma och fixat med en massa saker som är planerade och nu börjar allt gå i lås.

Lill-lördag

Idag är det onsdag och vi har haft ett underbart väder. Synd att man inte har hunnit sitta ute och bara njutit i solen. Men jag har i alla fall kunnat sitta på altanen och njutit i värmen 🌞. Jag tog i alla fall en kaffepaus på eftermiddagen i solen.

Fritösen är på och pommes ska snart ner i den. Grillpannan är på förvärmning och köttet ska ner och så lite grönsaker till det. En god middag så här en “lill-lördag”.

Torsdags-planering

Imorgon är det torsdag och jag ska åka in till kontoret för att fixa några saker. Det var ett tag sen jag var där så blir kul att se hur mycket folk det är där. Vi har fortfarande restriktioner att jobba hemma, men också att kunna komma upp till kontoret för jobb.

Väder och helg

Då det kommer att fortsätta att vara bra väder några dagar framåt har Christer pratat med sin barndomsvän från Västerås. Alla bilträffar vi tänkt att åka på har ju dragits in pga cornona, men på lördag har dom nån “Cornona-träff” i västerås som vi tänkte åka på. Vi väntar på lite mer info. Men det blir nog en del foton därifrån på fina bilar – för den som är intresserad !

Crazy lady med tävling och erbjudande

Jag kommer att återkomma senare ikväll med ett erbjudande, en tävling och kanske nått mer !