Jobba hemma, Pyssel - hemma, Vardagsliv

När man alltid har längtat efter en köksö

När man alltid har längtat efter en köksö men har för litet kök för det så får man lösa det på annat sätt.

Och så hade jag en sån där tur att Lidl sålde en på hjul from idag för 499,-. Det finns kanske billigare någon annan stans, men när jag såg den blev jag fast och ville bara ha den.

Efter en halvdag på kontoret där man kunde räkna personalen på 1 hand så åkte jag hem för att fortsätta jobba. Jag åkte till kontoret då jag hade lite “större” saker att skriva ut och då lättare att skriva ut där.

På vägen hem stannade jag till på Lidl i Vällingby först för att kolla om dom hade fått denna köksö. Och hade dom inte det så kunde jag stanna på Lidl i Hässelby då jag åker förbi bägge två på hemvägen. Men Vällingby hade och jag kämpade ut med den tunga kartongen ut i bilen.

När man alltid har längtat efter en köksö

När man alltid har längtat efter en köksö

Efter mycket skruvande och läsande i instruktionen är den nu i hopmonterad och står i köket. Jag håller fortfarande på och planerar vad jag ska ha på hyllorna. Men jag ska klippa till ett sånt där lådskydd i korgdelen och ha min lök där. Jag har också lagt ner mindre knivar i lådan och lagt en extra skärbräda ovanpå den som finns. För att inte förstöra den som finns monterad.

Jag har tom provat att rulla fram den bredvid spisen så kan man stå där och skära och sen använda i kastruller och stekpannor. Ha ha !

Jag har sen jag kom hem suttit på altanen med fläkten på medans jag jobbat då det varit 27 grader i skuggan. Och där sitter jag fortfarande och njuter. Så skönt.

Helgplaner

Imorgon är det fredag och jag jobbar till kl 15.  Efter det är det inget planerat.

Men på lördag ska Christer och jag åka på “Corona Cruising” med hans barndomsvän runt Västerås.

Och på söndag kommer Michis hit med alla tre killarna och vi ska fira Collin som fyllt år. Presenter är inköpta och ska slås in.