Firande, Jobba hemma, Vardagsliv

Födelsedagsfirande med tårta, paket och bad

Födelsedagsfirande med tårta, paket och bad. Det är vad vår söndag innebar. Sen har det varit en massa annat som vi gjort hemma. Och självklart har vi passat på att vara ute så mycket som möjligt i det fina vädret.

Födelsedagsfirande med tårta, paket och bad

Pga vissa omständigheter så firade vi Colin hemma hos oss igår som fyllt 6 år. Och idag började han sin första dag i skolan.

Alla tre killarna hade klippt sig och var riktigt snygga i håret och Colin hade fått lite blå färg spejat i sitt efter önskemål.

Födelsedagsfirande Födelsedagsfirande Födelsedagsfirande Födelsedagsfirande Födelsedagsfirande

Jag fick en “bukett” med stora solrosor.

Födelsedagsfirande

Efter lite fika hoppade alla tre killarna i poolen. Och den som badade mest var Colin. Han var den som jag trodde skulle bada minst då han inte hade några “armpuffar” med sig. Men efter en stund tränades det både på simmande och lekande.

Leon och Charlie gick upp på fotbollsplanen ovanför oss och både spelade fotboll och kastade i basketkorgen. Medans Collin badade igen. Ha ha !

Möten

Idag är det måndag och vi vaknade till 14 grader. Jag startade min dag inomhus en stund, men då det inte blåste någonting så blev det snart varmt ute. Och jag gick ut och satte mig och fortsatte att jobba på altan redan vid halv 10 då temperaturen gått upp.

Nu är väl dom flesta tillbaka från semestern, men telefonen var ganska lugn på fm.

På förmiddagen hade vi ett Teams-möte och fick en massa information om vad som ska ske snart då vi har en relansering i antågande. Vet inte om ni har sett på Facebook eller Instagram om lite “hintar”

Våra Nyheter kommer också snart och jag ska försöka uppdatera er när det börjar närma sig.

Upphängning av tomater

Tomaterna växer och frodas för fullt här på altan. Nästa år kommer dom att få en ny plats, men nu gäller det att hålla koll på dom då några börjar få andra färger än just grönt.

Dessutom börjar dom bli så stora och grenarna har blivit tunga, så idag har jag hängt upp dom i bjälkarna i altantaket.

Dessutom har jag tittat på hur man tar sticklingar och hur man gör ifall dom skjuter iväg i höjden så nu har jag en plan inför nästa år. Jord är köpt, mjölkpaket sparas så fort dom är slut och där ska det sättas ner sticklingar.

Så året runt

Har ni sett fröna som finns ute på marknaden nu ? Jag hittade några på Plantagen när jag var där och köpte jord till mina tomatsticklingar. Påsarna är lite dyrare, men jag kunde inte låta bli när det stod “så året runt” på påsarna.