Jobba hemma, Vardagsliv

Nu kommer Nethem

Nu kommer Nethem – så brukar min mamma säga när jag kommer hem till henne. 💖

Som ni säkert har sett så brukar jag veckohandla åt mig och mamma på tisdagar. Men nu när min mamma har svårt att gå hjälper jag henne med lite andra saker också.

Min mamma har stöttat och hjälpt mig i ur och skur i hela mitt liv. Även när jag gjorde saker i min ungdom som inte var bra. Och nu är det min tur att hjälpa henne.

Idag kom det hem en sköterska till mamma med en rullator och en dusch-stol som hon ställde in så dom passade mamma. Jag åkte hem till mamma för att kolla så allt gick bra och för att höra lite mer vad hon kan få hjälp med om hon behöver.

Nu kommer Nethem

Jag ska ringa tillbaka till dom imorgon och höra om det finns en korg till rullatorn så mamma kan använda om hon behöver flytta på något.

Nu kommer Nethem

När jag ändå var där så vattnade jag mammas blommor inne så mamma slipper springa fram och tillbaka med vattenkannan. Lite saker åkte in i skåpen och fram med lite andra saker.

Det är tur att jag bor nära så att jag kan åka dit när jag behöver och när mamma behöver hjälp.

När jag ändå var där så gick jag ner i trädgården och tog kort på hennes…… som jag nu har glömt bort namnet på. Men blommorna är jättestora och själva växten är så stor och maffig.

Nu kommer Nethem

Eftermiddagen fortsattes med jobb ute på altanen då det varit ordentligt varmt idag också.

Och man blir så lycklig när man sitter på altanen och tittar på sina tomatplantor som är fulla av tomater. Nu börjar det hända någonting – dom börjar mogna.

I helgen ska jag börja ta sticklingar  – om det inte blir tidigare 😉