Vardagsliv

Vad gör man med håret egentligen ?

Vad gör man med håret egentligen ?

För snart 5 år sedan gjorde jag en magoperation – gastric sleeve – och efter det så tappar man ganska mycket hår. Det visste jag om. Det hände inte direkt utan när man började rasa i vikt.

Det resulterade i att jag till slut klippte mig kort. Tyvärr gjorde jag det misstaget att gå till en nära frisör som är herrfrisör – fick jag reda på efter några gånger – och klippte av mig håret så kort att jag blev kallad för Brigitte Nielsen. 😜 Jag hade ju även blonderat håret då.

Jag slutade gå hos den frisören självklart när jag fick veta det.

Nu när jag märker att håret både växer och blivit mycket tjockare vill jag inte längre vara korthårig. Jag låter det växa. Och det har hänt ganska mycket på sista tiden.

Okay för att det är irriterande att jag har en massa nya hårstrån mitt på huvudet som står rakt upp. Dom måste jag ta vatten på så dom lägger sig ner. Ha ha ! Men : give me more please ! 😜

Ikväll efter en dusch och tagit hand om håret så torkade jag håret med fönen. Jag har fall på håret och vet att om jag låter det torka själv så blir det lockigare. Men ikväll kände jag en stor skillnad på att det blivit tjockare. Då jag har väldigt tunna hårstrån men många så måste jag föna det rakt neråt, annars så står det rakt ut. Ha ha !

Vad gör man med håret egentligen ?

Just nu är det för kort för att sätta upp – förutom en tofs långt ner – och för långt för att göra en frisyr – eller vad man nu ska säga.

Vad gör man med håret egentligen ?

 

Det är nästan så man vill köpa en peruk så man kan låta håret växa ! Ha ha !

Och att sätta i keratin – löshår förstör ju bara håret !

Har ni några tips ?

Ge mig alla tips ni bara kan ? Jag är öppen för alla förslag !