Vardagsliv

Det fick bli en terapidag

Det fick bli en terapidag i dag. Var uppe i går kväll och satt och höll på med min pärltavla efter att christer gått och lagt sig.

Känslorna kom ifatt senare på kvällen och översköljde mig.

Hade saker som jag tänkt göra i helgen utomhus, men lusten slog aldrig in. Så varför inte bara va ?! Och det är just det jag gjort idag.

Men jag har gjort lite nytta också 😃. Vinbärsgelé är gjord, men jag har mer vinbär att plocka och ta hand om.

Det fick bli en terapidagDet fick bli en terapidag

Resten av eftermiddagen har jag fortsatt att hålla på med min pärltavla. Det har varit jätteskönt.

Det fick bli en terapidag

Uppdatering om mamma

Jag har pratat med min mamma två gånger i dag. Jag hör att hon har svårt att prata, både pga hostan och att hon har syrgas.

Jag ringde också till hennes avdelning och pratade med sköterskan som har tagit hand om mamma idag.

Mamma har lunginflammation och hennes högra lunga är kraftigt inflammerad. Hon har också vätska i lungan / lungorna ( vet inte om det var bägge eller en utav dom ). Dom planerar att tömma det imorgon. Hon får blodförtunnande för proppar i lungorna och dom håller koll på hennes hjärta med EKG då hon har fått hjärtflimmer.

Allt på en gång ! 😥

Mao så mår hon inte bra och jag och många tänker på henne. ❤️

Klockan är snart 19.30 och vi åt tidigt ikväll då planen egentligen var att mamma och jag skulle spela Bingolotto. Men jag spelar själv i alla fall. Inte så stor tur ändå tyvärr utan bara 100,- vinst.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Vi får se vad den kommer att bjuda på.