Firande, Jobba hemma, Vardagsliv

Grattis min lilla lakritspojke

Grattis min lilla lakritspojke Under !💕

Grattis min lilla lakritspojke

Grattis min lilla lakritspojke

Idag fyller Under och hans syskon 9 år !

Lite extra gott blir det i matskålen till middag.

Har sovit dåligt i natt så när det var dax att gå upp var det riktigt jobbigt. Det var så svårt att somna igår då jag hela tiden fick för mig att telefonen skulle ringa. Och att jag skulle missa samtalet.

Uppdatering mamma

Jag vet inte hur många gånger jag ville ringa mamma och berätta något. Men hon är ju inte hemma. Och jag provade att ringa henne, men hon har satt telefonen i flygplansläge så den inte ringer och stör någon.

Är lite jobbigt när man inte kan ringa när man vill. Men hon ringer när hon vaknar till ibland. Och det gjorde hon vid 10.30 i dag.

Hostan har blivit bättre så det är skönt för henne.

Dom har också tappat vätska ur lungan och det tyckte hon gick jättebra och hon kände ingenting. Usch, jag tycker det ser jätteäckligt ut när man ser det på tv. Men skönt att det gick så bra.

Jag får ju inte komma in och hälsa på henne, men kan lämna saker till henne i receptionen.

Tomater / sticklingar

Vi plockar tomater nu lite då och då och innan själva tomatplantan vissnar ner har jag tagit lite sticklingar till nästa år. Och växer dom för fort så kan man bara klippa ner och så får man en ny stickling. Hoppas att dom klarar sig.

Dessa kommer att få sig ljus genom fönstret på övervåningen. Så nu få man fixa till en växthörna så allt får plats.

Ikväll blir det nog en lugn kväll och bara softa. Lite gott att äta, lite tv och bara koppla av. Så är man piggare i morgon 😉

Ha en bäst dag på er allihopa 🙏 denna måndag !