Frön och sådd, Jobba hemma, Vardagsliv

Varför hamnar det mer i min kasse ?

Varför hamnar det mer i min kasse jämnt när jag åker och handlar ?

Efter jobbet åkte jag hem till mamma och plockade undan lite och tog fram några saker som hon vill ha. Jag hade ingen fantasi när det gällde middagen ikväll då jag nästan hela dagen var trött. Så jag ringde och frågade Christer om pasta Carbonara var ok. Jag visste ju inte om han hade ätit någon lunch och om han gjort det ätit pasta.

Så jag stannade till på Ica och skulle bara köpa spagetti och ostsås på tetra. Jag brukar köpa färdig sås och så fixar jag till den med lite kryddor och lite extra ost.

Varför hamnar det mer i min kasse ?

Det slutade alltså inte bara med spagetti och sås utan det hamnade både mer ägg, lite sallad, plommon, en dricka…. Jag är ju helt hopplös. Ha ha !

Varför hamnar det mer i min kasse

Dom här svenska plommonen var supergoda.

Eftersom jag piggnade till på sena eftermiddagen satte jag lite fart hemma. Plockade undan mina sticklingar som jag tagit och lite annat smått. Det blev ju inget sånt i helgen av förklarliga skäl.

Middagen bestod som jag skrev ovan av spagetti carbonara och som man säger : man äter med ögonen också. Och jag lägger alltid upp för mycket mat till mig själv. Och jag älskar pasta och har en förmåga att äta den alldeles för fort.

varför hamnar det för mycket i min kasse

 

Det blir nog en lugn kväll trots allt, men ska ta tag i några saker innan det blir sängen för kvällen. Imorgon blir det en sväng upp till sjukhuset.

Jag har satt in bilder på min klätterväxt tidigare, men kan inte låta bli att sätta in en till då jag tycker att dom är så fina – svartöga och porslinsblomma.

Jag har tom tagit skott av dom om dom inte klarar av vintern. Det blir spännande att se om både den som är ute klarar sig och om mina skott också.