Vardagsliv

Happening på gång

Happening på gång på jobbet. Har ni missat det finns det hintar både på Facebook om du söker på “Karamellkungen” och Instagram. Dessutom en hel del tävlingar.

Happening på gång

Denna happening innebär att det är mycket som planeras och ordnas och alla är inblandade. Det blir spännande när allt drar igång och hur det mottas.

Så igår var jag och min kollega involverade i det hela och vi satt hela dan och höll på med detta. Och idag kommer det att fortsätta.

Arbetsdagen blev lite längre än normalt och även senare på kvällen då jag fått lägga några saker åt sidan för att ta tag i dom sen.

Ny spis

Christer kom hem som vanligt och när han suttit ett tag så drog vi bort vår gamla spis och jag städade av på golv och väggar. Va mycket skräp det hamnar där. Men också roligt att se dom olika lager på väggarna där man ser dom olika väggtapeter, klistermärken och annat suttit.

Vår spis funkade ok, men ibland gick den inte att starta och den låser sig ibland. Dessutom finns det inte reservdelar till den längre tydligen enligt Christer – som jobbar med sånt. Så vi har köpt en ny som vi invigde igår kväll.

Ute skiner solen men värmen börjar nu avta. +8 grader visade tempen när vi gick upp. Så att gå omkring i bikini nu är inte att tänka på utan börja ta fram lite varmare kläder.

Då mamma har svårt att prata när hon har syrgas så ringde jag sjukhuset igår för lite status. Hennes hjärta ser åter bra ut och det är jätteskönt. Men dom håller koll i alla fall. Hon andas bättre och dom tar prover hela tiden för att se hur det ser ut och väntar på svar. Jag vet att hon blir ordentligt omhändertagen och det är det viktigaste just nu. Och att hon blir frisk självklart !