Vardagsliv

Jag fick till det ordentligt men nu är det löst

Jag fick till det ordentligt men nu är det löst och allt ä på banan igen. Som tur är så är jag tydligen inte ensam om att göra detta. och det gjorde mig glad. Eller hur man nu ska se det.

Igår torsdag så blev det en dag med en mycket blandad kompott.

Christer och jag åkte iväg tidigt på morgonen till Akalla och lämnade in vår bil på service. Den första för denna bil. Och sen fick Christer skjutsa hem mig innan han åkte iväg och jobbade och jag satte igång jag med.

Mamma ringde på förmiddagen och lät piggare.

För det första så hade hon fått en sån där liten syrgas nu istället för en med jätteslangar. För när hon hade den stora så var det väldigt svårt att höra vad hon sa. Och för det andra så har hon nu blivit flyttad till en vanlig avdelning – lungavdelningen. Om man nu kan kalla det för vanlig.

Sen har hon fått in en fåtölj så hon kan sitta lite bättre då hon imorgon annars har legat i sängen i 1 vecka. Och det har ju gjort att hon har svårare att gå då hon inte gjort det på ett tag.

Mitt på dan kom det två killar hit med en spolbil. Vi hade ju fått stopp i köket. Och även om Christer har en del maskiner för att fixa detta behövdes det en rejälare skjuts. det tog bara 10-15 minuter så satt nog inte så jättehårt.

När jag slutat åkte Christer och jag och hämtade bilen igen. Och det var nästan på håret att vi hann för vi åkte i värsta rusningstiden. Vi åkte hem och jag gav hundarna mat och kollade i skåpen vad som fanns och inte fanns i matväg.

Nathis och jag åkte till Barkarby och pantade en massa flaskor och burkar på Ica Maxi. Dom har ju fått 2 sånna där stora hål som man bara behöver hälla ner allt i och så sorteras det och man slipper stå och ta en i taget och bli kladdig om händerna.

Sen blev det en tur inne i affären där vi handlade lite till Christer och mig, men även lite så Nathis kan ta med sig till M i helgen. Hon är ju där väldigt ofta, och då hon nu inte har nån inkomst så kan man hjälpa till med lite mat i alla fall. Hon ska få med sig lite mat från frysen i eftermiddag när hon åker också.

Bara för att vi var i Barkarby så gick vi in på Rusta också. Jag köpte lite ljus för dom kommer snart att börja användas flitigt och så kunde jag ju inte låta bli att köpa en liten popcorn-maskin. En bekant hade satt in en bild på när hon poppade dom i denna.

Popcornmaskin från Rusta och så blev det ett par tofflor till både Nathis och mig från Ica Maxi

På hemvägen köptes det pizza som vi tog hem och åt innan påsarna togs hand om i bilen.

Jag fick till det ordentligt men nu är det löst

När jag sen satte mig vid datorn och skulle gå ut bla på Facebook och Messenger där jag såg att jag hade meddelande från 3 personer så kom jag inte in. Allt bara låste sig och jag provade att logga ut och in, men nä. Som tur var så visste jag att det hänt andra så det var bara att fixa och dona och sent om sider igår kväll så kom jag in. Och imorse kom jag in på Messenger.

Så ni som skickat meddelande till mig och inte fått svar så beror det på ovan !

Men nu är det i alla fall fredag och snart två lediga dagar framför sig.