Godis, Vardagsliv

Så blev det en ny vecka och snart september

Så blev det en ny vecka och snart september. Med andra ord kommer hösten farande. Men det kan fortfarande bli både fint väder och värme trots allt.

Idag vaknade vi till strålande sol och +9 grader. Men nu när det är eftermiddag så är det molnigt och blåser. Men jag sitter ju inne så det är bara att ta på sig om man ska gå ut.

På jobbet är det full fart just nu då idag börjar det hända saker i butikerna på lösviktsgodiset. Alla butiker kommer att fixas till under några veckor framåt.

Dessutom så är hemsidan uppdaterad och fin så gå gärna in där och titta. Där kan ni också leta fram den närmsta butiken där ni befinner er som har vårt godis.

Här hittar ni Candykings hemsida

Candyking

Så blev det en ny vecka och snart september

Ny vecka och lite är planerat vissa dagar. Men vi tar en dag i taget.

Jag pratar med mamma varje dag som fortfarande ligger på lungavdelningen. Idag har hon varit nere på röntgen och idag på ronden så fick hon veta att hon fortfarande eller fått vatten i lungorna igen. Så imorgon så ska hon få ett nytt dränage och tappa ut mer vatten. Så får vi ta det efter det. Men hon är piggare än hon var förra veckan.

Jag hade tänkt rekommendera min foundation som jag använder då jag fått fråga om den fungerar som dom visar på reklam. Jag tänkte ta kort på före och efter, men jag har inte använt den idag, men imorgon åker den på och då återkommer jag med den. Både vad jag tycker och resultat med bilder.