Tips, Vardagsliv

På hösten kommer sminket fram

På hösten kommer sminket fram. I alla fall hos mig. På sommaren försöker man hålla sig så mycket som möjligt utan på dagarna förutom kanske lite mascara om man ska träffa nån. Jag gjorde ju den stora tabben när jag gick i skolan att ta bort mina ögonbryn och efter det växer dom lite hipp som happ och kanske inte alls. Så ögonbryn måste målas – annars ser man ju sjuk ut. I alla fall jag. Ha ha !

Idag är det den 1:a september och vädret blev mycket bättre än vad jag trodde. Men jag kom aldrig till skott med att ta med mig datorn ut på altanen.

Där sitter jag däremot nu och njuter av lite kvälls-sol.

På hösten kommer sminket fram

När jag har träffat folk ute på dagarna osminkad har dom sett mina kinder som tyvärr har ytliga blodkärl. Det är ingen som vågar fråga nått om det för det kanske är pinsamt, men ibland när jag ser hur dom tittar brukar jag säga : ursäkta att jag ser ut så här idag. ha ha.

När dom sen träffar mig nästa gång så är det borta och då vågar dom säga nått. Jag är inte blyg att tala om sanningen och varför ska man vara det ? Vi är ju inte mer än människor allihopa.

Då har jag sagt att jag använder Lava Art ! Det är faktiskt det bästa jag gjort. Jag har provat sååååå många krämer, foundations, gröna pennor och gud vet allt. Men det här är det bästa.

Jag börjar att visa en för- och efterbild för er som inte har träffat mig privat.

På hösten kommer sminket fram

 

Det var inte så lätt att ta kort på sig själv och det syns inte lika bra på kortet som det gör i verkligheten.

Man beställer sin färg som man vill ha. Jag har ganska ljus hy så jag har 23W, men det finns flera nyanser. Sen kan man då prenumerera på detta och får då 2 påfyllnader varannan månad. Men det kan ni läsa om allt på deras hemsida.

Vill man inte prenumerera så är det bara att maila till dom och det stoppas. Det gjorde jag efter första burken jag fick då jag var osäker. Men satte igång prenumerationen igen.

Även om man betalar en summa varannan månad så blir det inte dyrare än att gå och köpa alla dessa andra krämer.

Jag har tom låtit min prenumeration fortsätta i sommar så att jag har lite i lager.

Men det är ju inte bara krämer som man börjar att använda nu i sommar. Alla använder självklart olika saker, olika märken, olika mycket och det finns en uppsjö av allt ute i butik och på nätet.

Jag provade att köpa magnetiska fransar i försomras som jag provade. Funkade jättebra, men har inte använt dom i sommar förutom en gång då jag tom satt i vår nercabade bil för att se om det funkade när det blåste lite mer. Det gjorde det.

Men jag tyckte att dom jag köpte var lite mer fest-fransar; lite längre och tätare. Så nu har jag faktiskt beställt ett nytt kit, med lite blandade fransar som man kan använda på vardagarna

På hösten kommer sminket fram

Så här såg dom fransarna ut som jag beställde tidigare.

Jag ska inte göra detta inlägg hur långt som helst för det är ingen som orkar läsa.

Men jag kan väl säga : när dom nya fransarna kommer så återkommer jag.