Jobba hemma, Naglar, Vardagsliv

Ska vi börja med lite privat uppdatering

Ska vi börja med lite privat uppdatering.

Det har ju blivit lite fara och flänga dom senaste dagarna och det är jag ju inte van vid. Har ju varit väldigt lugnt på den fronten. Och brukar vara. Men det verkar som om – när det händer något så händer allt samtidigt av nån konstig anledning.

Ska vi börja med lite privat uppdatering

För det första måste jag bara ta ett nytt kort till min header. Ha ha ! Sådär ser jag ju faktiskt inte ut längre. Håret är längre och nu börjar det ju bli höst så kanske….. ja, ni får se under helgen om jag kommer på nått bra.

Gårdagen och dagen har inneburit jobb som vanligt. Ni som varit inne tidigare hos mig har kanske sett att jag jobbar på Cloetta och jobbar med customer service när det gäller lösviktsgodis i Sverige. Och denna vecka har vi gjort ny sida på Karamellkungen – eller Candyking som vi nu heter ute i butik – ny design håller på och byggas ute på butik för butik av våra konsulenter.

Och på hemsidan finns tävlingar, man kan hitta närmaste butik där man bor och titta på produkter och allergener. Ett litet tips ! 😉

Salong Shades

Igår när jag slutade att jobba satte jag mig i bilen och åkte till Vällingby och Salong Shades. Mina naglar skulle fixas till.

På vägen dit när jag satt i bilen satt jag och tänkte på vad jag ville ha för färg, som jag alltid har problem med. Jag kom fram till att jag ville ha marinblått.

Hon som gör mina naglar är otroligt grym – i mina ögon. Jag talar om vad jag vill ha för färg och hon vet att jag inte bara vill ha den färgen utan får sen fria händer. Hon tittar mycket på nätet och det kommer nya saker hela tiden, men det är inte så många som vågar prova.

Men det gör jag !

Här är mitt resultat denna gång och jag är grymt nöjd !

Ska vi börja med lite privat uppdatering

Vad säger ni ?!

Uppdatering om mamma

Mamma behöver inte syrgas längre sedan igår. Jätteskönt och en sak mindre att hålla reda på i sängen.

Imorgon ska hon “bli av med” sitt dränage för tappning av vatten i lungorna för andra gången och så får vi se hur hon mår i helgen. Alla värden ser bra ut så det går absolut åt rätt håll.

På måndag kommer läkaren tillbaka och då får vi se om hon kan få komma upp på rehab-avdelning för att komma igång med kroppen.

Hon har också varit ute idag och gått i korridoren med gå-stol och ska få in en rullator i rummet.

Så nu hoppas vi på bra återhämtning i bra takt innan hon kommer hem igen 💕

Smakbox

Jag fick min smakbox igår levererad till dörren och den ska jag nu koncentrera mig på. Ta kort och visa lite. Så jag kommer att återkomma !