Bak - Kaffebröd, Tips, Vardagsliv

Magnetiska fransar, städning och bak….

Magnetiska fransar, städning och bak…. det är bara några saker som jag har underhållit mig med idag.

Men jag började dagen med att åka ut en sväng på förmiddagen. Åkte en sväng till mamma och sen till affären.

Där snubblade jag till på trottoar kanten och i vanliga fall brukar man ju kunna få till det så man inte ramlar. Men denna gång blev det platt fall ner mitt framför entren i Åkermyntans centrum. Rullade runt och hamnade till slut på rygg.

Men var det nån som reagerade ? NOT ! Hade säkert 10 personer runt mig som bara gick förbi.

Hade nån ramlat bredvid mig hade jag självklart kollat så det gick bra, men inte dom runt mig inte. Hur tänker folk egentligen ?! Inte för att jag slog ihjäl mig, men man börjar ju undra vad folk gör om det är nån som verkligen gör illa sig.

Det enda man ser folk gör är att filma och bara står och glor. Tur att dom inte gjorde det när det gällde mig för då hade jag…..

Tur att jag inte slog mig mer än att få ordentliga skrapsår på knäna och två svidande handflator.

Magnetiska fransar

Jag har ju tidigare köp magnetiska fransar, men dom är verkligen så fina, långa att man vill använda dom tex på en fest. Så jag beställde två olika set från magnetiskafransar.com

Man måste lära sig hur långt ner mot näsan man sätter dessa så hela fransen får plats ovanför ögat. Jag satte inte min så nära som jag borde, men nu vet jag det till nästa gång.

Och jag är riktigt nöjd.

Magnetiska fransar, städning och bak....

Jag köpte nr 11 och nr 15

Städning

Vädret var skönt ute så Christer moppade poolen och gjorde den ren innan den åker in i förrådet igen. Jag städade på altanen och tog bort alla tomater från plantorna + paprika och chili.

Dom röda tänkte jag göra tomatsås av med massa goda kryddor och frysa in och dom gröna får mogna i ett soligt fönster. Jag har mer röda tomater i köket som vi inte har ätit upp än.

Magnetiska fransar, städning och bak....

Magnetiska fransar, städning och bak....

Bak

Just nu luktar det jättegott i köket och på väg in mot vardagsrummet.

Var så sugen på en äppelkaka och jag hittade ett gott recept på Niiinis sida,

När den kakan har svalnat och jag lagt upp den så kommer det både recept, bild, länk till receptet och vad vi tyckte om den.

Nu ?

Nu blir det lite avkoppling innan det ska förberedas med middag som idag blir kött, den sista potatisen från landet och lite tillbehör.