Jobba hemma, Vardagsliv

Måndag och ny vecka igen

Måndag och ny vecka igen. Dagarna bara tickar på för fullt.

Idag har jag faktiskt inte så mycket kul att berätta då det inte hunnit hända så mycket.

Igår när det var söndag så var Christer och jag duktiga och gjorde det sista med poolen som var svabbad inuti. Nu skulle vi få ihop den så liten som möjligt för att få plats i förrådet.

Innan vi satte upp poolen i somras så köpte Christer både väv och sten som vi ville ha under poolen. Ställer man den direkt på gräset så luktar det inte gott när man tar bort den kan jag tala om.

Vi hade sant och grus under den tidigare, men nu behövde det förnyas igen. Vi mätte och fixade, men nu när vi tog bort den så upptäckte vi att det behöver ha lite mer väv och sten.

Jag vet att det är många som ställt sin pool på annat underlag, men det är det här som passar bäst för oss och i vår trädgård.

På eftermiddan igår satte jag mig och förberedde en god pytt-i-panna. Vi hade lagt in oxfilé bitar i frysen när vi ätit tidigare för att sen använda just till pytt. Det brukar bli annat kött också, men denna gång fick det bli en ren oxfilé-pytt med potatis och lök som vi käkade senare på kvällen med ett glas rött.

Halva ägget sparade jag istället för att kasta och så fick hundarna lite gott i sin skål i morse. haha

Så blev det då ny vecka igen. Jag vaknade tidigt och gick ut i trädgården med hundarna. Såg fortfarande månen på himlen, men gick inte att fotografera.

Man kanske ska ta och köpa sig en kamera ? Men jag är ju värdelös på dom där inställningarna som man ska göra och vad dom betyder.

Dagen har i alla fall inneburit jobb och efter det så åkte jag hem till mamma och kollade läget.

Uppdatering mamma

Mamma fick den härliga infon igår att hon ska få komma till Bromma sjukhus på rehab för att få igång kroppen igen. Det skulle ske idag på em.

Men när klockan var halv 4 kunde jag inte vänta längre. Vad händer ? Är du framme ? Är allt ok ?

Mamma blev självklart besviken när hon fick reda på att hon hade för lite kalcium i kroppen och flytten skulle ske imorgon istället. Så nu håller vi tummarna att allt går bra inför imorgon.

Dom har ju tagit bort nålar och slangar nu så i mina ögon skulle dom inte gjort det i sådana fall.