Vardagsliv

Nästa gång blir det utskällning

Nästa gång blir det utskällning

Idag på förmiddagen kom min mamma till Bromma Sjukhus. Jätteskönt ! Dessutom befinner hon sig nu 15 minuter ifrån mig.

Vet inte varför det egentligen heter Bromma Sjukhus då den finns placerad mer i Vällingby, men ändå ett stenkast från Bromma där Beckombergas sjukhus tidigare låg innan den las ner.

Mamma fick ett rum, godare mat och till och med en folköl till lunch och middag. Hon var ganska trött på vatten, äppeldrick eller lingondricka vid det här laget.

Jag fick en liten lista av mamma vad hon ville ha hemifrån och vad jag kunde åka och handla i affären åt henne.

Efter ett samtal med sjukhuset fick jag reda på att om jag bara ringer under deras besökstid och kollade att det inte var för många besökare så skulle jag få träffa mamma.

Sagt och gjort, jag handlade och var förbi mamma och fixade ihop en väska. Köpte lite överraskningar åt henne också för att pigga upp henne.

När jag stod vid bilen och skulle åka ringde jag sjukhuset och frågade om det var ok. Och det var det och jag fick lite guidning hur och var jag skulle gå.

Nästa gång blir det utskällning

När jag kommer till mammas avdelning och ringer på klockan som jag blivit tillsagd att göra så kom det strax en sköterska. Jag berättade vem jag skulle till och hon tar min väska och vill stänga dörren. “Nämen vänta, jag har ringt och sagt att jag är på väg och att jag skulle få träffa mamma???? ”

Nä, vi tar inte emot besökare !

Hon ville inte lyssna på när jag sa att jag ringde för 15 minuter sen och så var det med det.

Arg går jag ut och ringer mamma som fått in sin väska. Jag sa till henne att hon får säga till sköterskorna att inte ha olika informationer.

Nästa gång blir det utskällning

Min plan är nu att ringa imorgon eller torsdag och kolla hur det går, vad planen är och sen…………..

Besök

5 minuter efter att jag kommit hem fick vi besök – Leon och Michis.

Lite prat och skratt och vi käkade lite middag tillsammans innan dom åkte hem.’

Leon

Stora killen !