Jobba hemma, Vardagsliv

Det får bli till dekoration – Rusta

Det får bli till dekoration – Rusta

Jag har ett “träd” som jag köpt på Rusta som vi har som en liten ljuskälla där. Men nu har den gått sönder hur Christer än har kollat 😢. Jag hoppas dom kommer in i butik igen i höst.

Men jag vill ju inte kasta själva trädet. Så nu har jag klippt av sladden och ställt ut på altanen. Jag har inte bestämt än vart den ska stå för den tar ju inte så stor plats, men tänkte använda den som dekoration där ute. Och man kan ju faktiskt lägga en ljusslinga löst på själva grenarna.

Det får bli till dekoration - Rusta

Så här såg den ut när den lös

Det får bli till dekoration - Rusta

Och så här ser den ut när den inte lyser utan sladd

 

Jag får kika runt lite och kolla om jag hittar lite att hänga i denna ; kottar och löv till hösten kanske ? Lite kulor till julen ? Lite fjädrar och kycklingar till påsken. Ja, får se vad jag hittar på.

 

Ute regnar det och är ett riktigt höstväder. Jag sitter hemma och jobbar på övervåningen och ser knappt ut genom fönstret pga regnet. En sån här dag ska man ligga uppkrupen i soffan med en mjuk, varm film och se på nån bra film eller serie. Men vi är ju i mitten av veckan så det är ju snart helg. Och den ser ju inte bättre ut vädermässigt i alla fall.

Mamma

Jag ringde mamma förut, men då fick hon in sin frukost precis så hon ringer väl efter det. Det blir säkert mer att göra nu när hon är på rehab och dom är där och hjälper henne att komma igång och gå. Så får vi se hur många dagar som är planerat att vara där innan hon kommer hem.

Och när man pratar om trollen så ringer hon, men det blev ett kort samtal. Det är tydligen en sån där dag man tar blodprov där och alla ska ta. 2 sköterskor har varit inne och försökt utan resultat och nu kom den tredje in och skulle försöka. Det har aldrig varit några problem att ta blodprov förut på mamma så jag vet inte vad dom håller på med. Det får jag säkert höra om sen vid nästa samtal.