Vardagsliv

Miljöbyte och då blev det kontoret

Miljöbyte och då blev det kontoret.

Det var ju ett tag sedan jag var på kontoret och idag skulle jag dit och bla ta emot ett paket, skriva ut lite saker och självklart jobba.

Det blir ju lite skillnad när man ska dit då man sätter på sig andra kläder, gör i ordning sig lite mer med smink och annat. Och så måste man ju ha med sig dator och annat för att kunna jobba. Men jag åkte iväg vid drygt 6 då det bara är 1 fil under en bit och då bildas det lätt köer.

miljöombyte och på kontoret

Dagen tickade på ganska fort och jag fick också lite socialt snack med dom få som var där. För än så länge är det inte så mycket folk där. Man byter miljö lite då och då mellan hem och kontor, och vissa är på kontoret varje dag. Men det finns rum för alla om man vill sitta enskilt då alla inte är där ensamma.

Då jag pratar i telefon hela dagarna har jag mitt egna rum för att inte störa dom andra.

På eftermiddagen hade jag ett halvårs-möte med min chef som sitter i Malmö, men det funkar så bra ändå då vi använder skype och kan både se varann, dela skärmar till varann för att visa nått.

För det mesta så brukar vi ta bort kameran och lyssna på varann och visa våra skärmar när vi har avdelningsmöte. Men imorgon när vi ska ha avdelningsmöte på em så ska alla ha på sina kameror för att vi ska se varann då det var ett tag sen 😉 Så imorgon gäller att kamma håret imorgon haha

Det har varit fint väder hela dan, men lite blåsigt så det var skönt att jag hade en lång kofta på mig när jag gick ut och tog en paus.

Torsdag – ärtsoppa och pannkakor

Torsdag och då brukar det vara ärtsoppa och pannkakor hos många. Jag äter inte ärtsoppa så det får Christer äta själv. Och jag tänkte göra amerikanska pannkakor idag istället för vanliga. Man måste ju byta om lite.