Vardagsliv

En mycket avkopplande söndag

En mycket avkopplande söndag

En mycket avkopplande söndag har det varit idag. Det är väldigt ovanligt att jag tar en hel dag och gör egentligen ingenting. Men ibland händer det, och idag har det varit en sån dag.

Jag tog hand om lite tvätt och dammsög lite på övervåningen i morse. Christer gick in i en dusch och sen åkte han till Västerås för att träffa sina föräldrar.

Vad jag skulle göra visste jag inte, även om det fanns lite saker som jag kunde göra. Men man ska ju ha lusten också. Och det var ju faktiskt söndag – en dag som man ska ta det lugnt innan ny vecka påbörjas.

Queen of the South är en serie som jag började titta på för ett tag sen. Och har inte fortsatt titta på den, så varför inte sätta på ett avsnitt och titta när jag ändå var hemma själv ?!

Sagt och gjort – men jag fortsatte att titta. Kokade lite pasta och fortsatte att titta. Ha ha !

Nu är klockan över 17. Nathis har kommit hem och Christer är på väg och dyker upp snart.

Yesterday

I går kväll efter maten satte jag mig och tog tag i min pärltavla. Ljudbok i öronen och ett glas vin bredvid. Så underbart skönt och avkopplande. Och jag ska fortsätta lite i kväll. Jag vill ju bli klar. Jag har faktiskt fler att göra och tom en tavla med siffror som man målar efter och den längtar jag efter att få börja med.

Ljusen

I går var jag ju på Ikea och köpte batteridrivna ljus till hall och fönster. Det skrev jag om här ! Vi satte på dessa ljus kl 18 så att dom skulle lysa till kl 00. Nu ska dom tändas igen kl 18 och jag sitter och väntar spänt och tittar på klockan att det funkar.

En mycket avkopplande söndag

Kaka

Igår satt jag också in ett recept på bloggen från TV4 och Camilla Hamid. Satte också in det på instagram och taggade Camilla och blev extra glad att hon skickade mig en kommentar.