Jobba hemma, Vardagsliv

Det fick bli snabbmat

Det fick bli snabbmat idag. Varken Christer och jag kom på vad vi skulle äta och ikväll gick klockan lite för snabbt.

Idag har det varit lite väl mycket saker som inte gick som det skulle. Det började redan imorse när jag satte mig ner och skulle dricka mitt kaffe och tog fram mobilen. Jag kom inte ut på Internet via Wifi.

Christer kom inte heller ut och jag testade att sätta in datorn via sladd direkt i fiberboxen för att se så det verkligen var fiber som inte funkade och inte vår Wifi dosa. Men det var fiber.

Så det var bara att koppla upp datorn via arbetstelefon istället.

Christer ringde mig efter ett tag från bilen då han hittar mer info. Det var nått planerat arbete som inte gått som det skulle, men skulle bli löst. Jag satt och höll koll på hemsidan och allt funkade sen igen efter ett tag.

Jag och min kollega i Malmö har idag jobbat för fullt. Telefonen har ringt hela tiden och vi har haft mycket mer mail än vi brukar, men vi har gjort det vi hunnit. Resten får vi ta imorgon.

Jag har varit och hämtat en kudde som mamma kan ha på stolen hon sitter på i köket så hon kan resa sig lättare och själv. Jag fick också en liten inköpslista som jag fixade på vägen hem. Kom på lite småsaker som jag köpte som jag hoppas blir uppskattat.

Satte mig framför datorn en stund när jag kom hem. Och då tickade klockan på. Så till slut ringde vi efter pizza. Då vi inte äter det så ofta ville jag för en gångs skull ha en pizza som Christer hatar. Så vi beställde varsin.

Tänk, för kanske 6 år sen så åt vi upp varsin pizza. Nu kan Christer äta upp halva och jag äter typ 2 slizer. Ha ha . Jag kan äta pizza till både frukost och middag om jag vill. Ha ha

Pizza

Imorgon är det tisdag och jag börjar jobba tidigt som vanligt. Sen kommer jag åka till vårdcentralen och ta blodprover för om 1 vecka ska jag ha telefonsamtal med St göran då det är 5 år sedan jag opererade mig.