Jobba hemma, Vardagsliv

Paket, blodprov och lite planerande

Paket, blodprov och lite planerande – det är och har varit mitt mission idag.

Paket

Jag väntar på två paket som jag ser fram emot. Det ena paketet längtar jag efter att få testa och få se resultatet, och det andra paketet innebär lite lärdom. Den var inte så lätt va ? Eller var det för lätt att förstå ?

I alla fall är det ena paketet på väg till mig och det andra inväntar jag exakt leveransdatum på.

Jag väntar på två paket

Blodprov

Jag vet inte om ni läst mitt inlägg om 5 år tillbaka ? Det kan du hitta här !

Så idag har jag varit iväg på morgonen och tagit 5 rör blod som ska skickas till labbet och svaret till Sankt Görans sjukhus. Och om 1 vecka så ska jag ha telefonmöte med dom för att få reda på blodprovs-svaret. Ska också säga till om nya recept på dom tabletter jag behöver då jag slarvat den sista tiden och har inga nya recept.

Det har ju varit lite bökigt att få tid till att gå till vårdcentralen för att fixa detta, men nu fick jag denna kallelse så då fixar vi det så istället.

Planerande

Det är många tankar och planerande lite då och då just nu. Hur ska jag tänka, vad ska jag göra, vad vill jag……. Men jag behöver kanske inte ha så bråttom ? Men det är ju jag i ett nötskal. Jag vill kunna planera mina dagar / veckor / månader så jag har koll.

Just nu tar jag en dag i taget.

Det som jag i alla fall har planerat är att jag ska hjälpa mamma med lite saker. Det är kartonger, papper och annat som ska kastas som ligger i påsar. Tomglas ska pantas och sen ska jag laga lite mat som hon är sugen på. Än så länge kan hon inte stå vid spisen, men igår var hon lycklig då hon kommit upp ur stolen efter att ha fått kudden och reste sig själv och rörde på sig. Det går framåt !