Handling, Jobba hemma, Vardagsliv

Nu ska vi vara positiva

Nu ska vi vara positiva. Nu är jag trött på allt negativt som händer runt omkring överallt. Så därför tänker jag inte skriva något negativt heller 😊

Nu ska vi vara positiva

Nu är det dax att börja tänka framåt även om det inte är så lätt att göra det i dagens läge. Men ingen mår bättre av att inte börja tänka framåt och vara positiv. Jag har många tankar i huvudet om vad jag ska göra, hur jag ska göra, när ska jag göra och hur allt ska gå till.

Efter påtryckning av min arbetskollega tog jag tom lunch idag och stängde av telefon i 30 min. Ha ha ! Det är inte ofta det händer, men jag har ju faktiskt rätt till att göra det. Inte för att jag åt någonting, men tog mig en kopp kaffe och tog det lungt i alla fall.

Tisdag och handling åt mamma

Som vanligt när det är tisdag brukar jag handla åt mamma. Och nu när hon är piggare, gör saker själv hemma så vill hon ha lite mer hemma för att kunna laga lite egen mat. Det är jättekul !

Mamma ska tom laga mat till hennes, Bengts och Kjells fredag denna gång så jag har handlat lite gott åt henne. Men om hon behöver hjälp med något så åker jag dit. Och nästa fredag så ska mamma och jag fixa nått tillsammans då jag har semester och kan hjälpa henne hela dan.

Vitaminer och kalktabletter

Jag precis som alla som har opererat sig ska äta vitaminer och kalktabletter. Jag har slarvat med detta och idag när jag hade telefonsamtal efter 5-årskontrollen så såg jag till att jag fick nya recept. Dom passade jag på att hämta ut idag när jag ändå var i Åkermyntan. Och mamma behövde också hämta ut lite mediciner.

Så imorgon börjar jag med mina kalktabletter, B12 och vitaminer 👍

Gjuta

Igår tänkte jag börja med både pärltavla och ta fram mina formar för att börja gjuta, men jag hade ett trevligt messenger samtal med en grupp tjejer som både var givande och roligt med många skratt. Så idag tänker jag ta och kolla mina formar och kolla vad jag vill göra.

Kanske finns nån form man ska göra och ge bort i julklapp, eller nån annan som vill ha och ge bort. Jag skulle också vilja testa och göra någon mer egen form då jag har silikon hemma. Jag har ju bara provat att göra en egen lätt, men vet hur det funkar nu och är ganska kul att göra.