Jobba hemma, Vardagsliv

Spelar det nån roll vilken tid man bloggar

Spelar det nån roll vilken tid man bloggar

Eller jag kanske ska skriva så här : vilken tid läser ni bloggar ? Är det när ni sitter på väg till jobbet på buss eller t-bana, när ni har en paus / lunch eller efter middagen när ni sitter i soffan ?

Spelar det nån roll vilken tid man bloggar

Det skulle vara jättekul att få veta och kanske ett svar nedanför detta inlägg. Vill ni inte skriva vem ni är så kan ni ju vara anonyma. Så tryck på “Leave a comment” så jag får veta 😊

Klockan är just nu 23.30 och Christer och hundarna har gått och lagt sig. Jag sitter uppe ett tag till då jag har sprudlande energi just nu.

Det finns en hel del – utan att skryta – som kommer att sakna mig på jobbet när jag snart slutar och det är en härlig känsla. Men nu ska jag gå vidare med mitt liv och jag hoppas att mina planer går i lås. Jag ser fram emot dom och jag har faktiskt redan börjat lite med det hela.

1:a leverans

Idag på dan fick jag en leverans som jag har väntat på. Den ska jag ta itu med i helgen och jag ser fram emot den. Jag har faktiske en hel del att ta tag i nu i helgen och allt tycker jag är kul så det blir nog en bra helg.

Efter jobbet åkte jag till mamma och gjorde en grovstädning. Jag la tillbaka mammas mattor på golvet som vi tagit undan tills jag visste att hon kan ta sig fram med rullatorn utan att snubbla, all tvätt och annat som låg i hennes sovrum är undanplockat, glas och papper är kastat och jag har tagit fram tallrikar och annat inför mammas lunch imorgon med Bengt och Kjell.

Mamma har faktiskt gjort lunchen till dom imorgon helt själv och jag är jätteglad för hennes skull att hon klarat av det. Mamma är mycket piggare och behöver nu bara att hemtjänsten kommer hem till henne på morgonen och kvällen. Och på torsdagar när hon får hjälp med duschningen.

2:a leverans

Senare på kvällen fick jag en till leverans till dörren som Christer satte ihop.

Robbi och Lillan har haft en kudde på golvet för att hoppa upp i soffan, men det är ju inte så fräscht, så nu har jag köpt en trappa till dom.

När vi ställde dit dom och dom kom springande för att hoppa upp på kudden för att komma upp i soffan tvärnitade dom framför trappan. ha ha ! Vi 17 är det där ? Ha ha ! Dom fick en stund, men ingen vågade.

Till slut ställde jag dom en och en framför och dom skuttade upp för trappen. Det blir nog bättre imorgon. Och för er information så behöver inte Under denna. Ha ha !

Mamma har frågat var jag får all min energi ifrån då jag pysslar och fixar som aldrig förr hemma nu. Och jag vet faktiskt inte. Jag mår väl bra 😉

Nu när jag har så mycket som jag vill göra så tog jag fram mitt block och började göra en liten to-do-lista inför helgen.

Jag kan visa vad jag började med, men den kommer att få en hel del punkter. Sen får vi se hur många som blir av. Jag antar dom som är roligast. Och dom som står nu på listan…. hur många av dom är roliga tror ni ? 🤣

Snart dax att gå och sova och imorgon är det fredag.

Jag hoppas att ni kan ge mig en liten kommentar hos mig på min fråga längst upp i inlägget 💕